Produsul vedeta al Credit Europe Bank intra in campanie promotionala

Produsul vedeta al Credit Europe Bank intra in campanie promotionala

Credit Europe Bank vine cu o noua campanie pentru produsul „vedeta” al lor, cardul Avantaj. Detinatorii cardului, care il folosesc la cumparaturi in perioada 28 ianuarie – 21 martie 2008, pot castiga prin tragere la sorti un automobil Opel Corsa. Si alte premii sunt puse in joc, precum televizoare LCD si laptop-uri. Aceasta promotie se

Credit Europe Bank vine cu o noua campanie pentru produsul „vedeta” al lor, cardul Avantaj. Detinatorii cardului, care il folosesc la cumparaturi in perioada 28 ianuarie – 21 martie 2008, pot castiga prin tragere la sorti un automobil Opel Corsa. Si alte premii sunt puse in joc, precum televizoare LCD si laptop-uri. Aceasta promotie se adreseaza in egala masura si celor care nu au descoperit (inca) acest “mic secret al farmecului personal”, dupa cum isi caracterizeaza produsul cei de la Credit Europe Bank.  Daca vrei sa afli mai multe despre legatura dintre farmecul personal si CardulAvantaj, intra pe www.bankingblog.ro.

“CardAvantaj este in primul rand un card special creat pentru cumparaturi, de aceea am dorit sa oferim clientilor nostri care il utilizeaza in mod frecvent posibilitatea de a castiga premii care sa ii puna in valoare”, declara Omer Tetik, vicepresedintele CEB.

CardAvantaj este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera detinatorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate, 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata in tara sau in strainatate. Cumparaturile cu plata in rate sunt valabile in reteaua de magazine partenere Credit Europe Bank in peste 5,000 de locatii. Reteaua Credit Europe Bank numara 115 sucursale si agentii, 130 de ATM-uri si peste 6,500 POS-uri instalate la comercianti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos