ProCredit Bank incurajeaza investitiile

ProCredit Bank incurajeaza investitiile

ProCredit Bank vine in sprijinul detinatorilor de afaceri din Romania cu o noua facilitate adresata sectorului IMM. In perioada septembrie 2012 – februarie 2013, banca analizeaza si calculeaza gratuit care este suma limita pe care clientii actuali sau potentiali o pot accesa pentru punerea in aplicare a planurilor de dezvoltare ale afacerilor pe care le

ProCredit Bank vine in sprijinul detinatorilor de afaceri din Romania cu o noua facilitate adresata sectorului IMM. In perioada septembrie 2012 – februarie 2013, banca analizeaza si calculeaza gratuit care este suma limita pe care clientii actuali sau potentiali o pot accesa pentru punerea in aplicare a planurilor de dezvoltare ale afacerilor pe care le detin.

Creditele de investitii pentru retehnologizarea sau dezvoltarea afacerii de la ProCredit Bank se pot acorda fara avans pentru finantarea investitiei. Analiza dosarului de credit este gratuita, iar costurile de finantare sunt mai mici fata de cele standard in perioada mentionata. Suma aprobata poate fi accesata oricand in urmatoarele 6 luni ulterioare aprobarii, adaptandu-se perioadei optime de realizare a investitiei. Maturitate creditului poate ajunge pana la15 ani pentru imobile, respectiv 10 ani pentru echipamente.

Facilitatea pusa la dispozitie de ProCredit Bank se adreseaza mai multor categorii de intreprinderi mici si mijlocii (societati cu raspundere limitata, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, persoane fizice autorizate), inclusiv celor care isi desfasoara activitate in domeniul agricol (producatori agricoli, societati comerciale cu activitate agricola, societati agricole, intreprinderi familiale si individuale, persoane fizice autorizate cu activitate agricola).
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos