ProCredit Bank a lansat ProB@nking Plus, noua platforma de internet banking

ProCredit Bank a lansat ProB@nking Plus, noua platforma de internet banking

ProCredit Bank a lansat, la 1 noiembrie 2012, ProB@nking Plus, noua aplicatie de internet banking care aduce clientilor persoane fizice si juridice o mai mare flexibilitate si mobilitate in desfasurarea operatiunilor bancare zilnice. Cu ProB@nking Plus, clientii isi pot gestiona, fara sa mai fie necesar sa se prezinte la banca, orice tip de cont de

ProCredit Bank a lansat, la 1 noiembrie 2012, ProB@nking Plus, noua aplicatie de internet banking care aduce clientilor persoane fizice si juridice o mai mare flexibilitate si mobilitate in desfasurarea operatiunilor bancare zilnice.
Cu ProB@nking Plus, clientii isi pot gestiona, fara sa mai fie necesar sa se prezinte la banca, orice tip de cont de care au nevoie. Accesul imputernicitilor pe conturile proprii sau pe conturile firmei poate fi personalizat, clientii putand stabili tipul de tranzactii care se pot face sau limitele de sume care pot fi tranzactionate de catre fiecare persoana autorizata in parte. De asemenea, clientii pot deschide sau inchide conturi curente, conturi de economii sau depozite.
Aplicatia permite efectuarea oricaror tip de plati nationale, internationale, catre furnizorii de utilitati, de Trezorerie, etc. si gestionarea online a cardurilor bancare. Astfel, cardurile pot fi blocate sau deblocate direct de catre client sau imputernicit, iar cererile pentru carduri noi pot fi trimise online, direct prin intermediul aplicatiei.
Activarea de servicii aditionalepoate fi facuta direct de catre client, fara a fi necesara deplasarea la banca. De asemenea, aplicatia poate fi personalizata, facand facila accesarea directa a serviciilor utilizate cel mai des de catre clienti in functie de nevoile bancare curente sau in functie de utilizator.
Aplicatia ProB@nking Plus este disponibila pentru clientii noi de la 1 noiembrie, urmand ca actualii utilizatori de ProB@nking, aplicatia curenta a bancii, sa fie transferati automat la noua platforma din 26 noiembrie 2012. Pentru clientii existenti, costurile de administrare a serviciului raman aceleasi pana la finalul anului 2012.
Pentru a se familiariza cu noua aplicatie, persoanele interesate sa testeze noile functionalitati pot incerca versiunea ProB@nking Plus Demo, accesibila atat pe site-ul bancii www.procreditbank.ro, cat si in sucursalele si agentiile ProCredit Bank unde au la dispozitie un spatiu dedicat.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos