ProCredit Bank a incheiat conventia cu A.P.I.A pentru sprijinirea sectorului zootehnic

ProCredit Bank a incheiat conventia cu A.P.I.A pentru sprijinirea sectorului zootehnic

ProCredit Bank Romania a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, pentru finantarea sectorului zootehnic, in baza subventiilor primite de beneficiari pentru anul 2012. Finantarile pot fi accesate incepand cu luna octombrie 2012. Astfel, in baza acestei conventii incheiate, banca acorda finantare pentru capitalul de lucrupentru beneficiarii platilor nationale directe complementare pentru

ProCredit Bank Romania a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, pentru finantarea sectorului zootehnic, in baza subventiilor primite de beneficiari pentru anul 2012. Finantarile pot fi accesate incepand cu luna octombrie 2012.

Astfel, in baza acestei conventii incheiate, banca acorda finantare pentru capitalul de lucrupentru beneficiarii platilor nationale directe complementare pentru sectorul zootehnic, la speciile bovine, ovine si caprine, in suma maximade 90% din valoarea subventieice urmeaza a fi incasata de la A.P.I.A.

Linia de credit oferita de ProCredit Bank are maturitate maxima pana la data de 30 septembrie 2013, data limita pentru incasarea ultimelor transe din subventiile A.P.I.A. de catre agricultori. Atat creditul initial, cat si dobanda aferenta se restituie in momentul incasarii sumelor de la A.P.I.A.

Banca accepta garantii flexibile(cesiune de creanta pe sumele incasate de la A.P.I.A. sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata). In plus, clientii pot apela la garantiile oferite de Fondul de Garantare a Creditului Ruralcu care ProCredit Bank are incheiata o conventie de colaborare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos