Procesul de fuziune intre Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze a fost finalizat cu succes

Procesul de fuziune intre Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze a fost finalizat cu succes

La 1 octombrie 2012, Intesa Sanpaolo Group a finalizat fuziunea subsidiarelor bancare din Romania – Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze. Intesa Sanpaolo Bank este entitatea care va actiona in continuare pe piata in urma preluarii prin absorbtie a activelor CR Firenze Romania. In urma acestei fuziuni, prima de pe piata locala in ultimii 5

La 1 octombrie 2012, Intesa Sanpaolo Group a finalizat fuziunea subsidiarelor bancare din Romania – Intesa Sanpaolo Bank si CR Firenze. Intesa Sanpaolo Bank este entitatea care va actiona in continuare pe piata in urma preluarii prin absorbtie a activelor CR Firenze Romania. In urma acestei fuziuni, prima de pe piata locala in ultimii 5 ani, Intesa Sanpaolo Bank va opera printr-o retea nationala de 90 de unitati, cu circa 1.000 de angajati si active totale de peste 5 miliarde lei.

"Intesa Sanpaolo a devenit unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume in urma unor fuziuni succesive. Grupul nostru este printre primii jucatori in multe din pietele din Europa Centrala si de Est, iar Romania ramane in continuare una dintre pietele cu potential semnificativ de crestere pentru banca noastra. Vom cauta in continuare cele mai bune solutii financiare pentru realizarea proiectelor clientilor nostri din Romania", a declarat Ezio Salvai, director general (CEO) Intesa Sanpaolo Bank.

Intesa Sanpaolo Bank va actiona in continuare pe piata locala ca o banca universala, cu produse si servicii destinate segmentelor retail, IMM si corporate. Clientii bancii au acces la o gama larga de produse si servicii la nivel local, dar si in cadrul retelei internationale a Grupului Intesa Sanpaolo.

Cu o istorie de peste 400 de ani, Intesa Sanpaolo este unul dintre cele mai importante grupuri bancare internationale, printre liderii din Europa, ce ofera servicii pentru 20 milioane de clienti. Grupul este prezent in Europa Centrala si de Est, in Orientul Mijlociu si in Africa de Nord, cu peste 1.500 de unitati ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce opereaza in 12 tari din regiune.
Pentru informatii suplimentare si suport clientii bancii au la dispozitie site-ul bancii www.intesasanpaolobank.ro, orice unitate teritoriala Intesa Sanpaolo Bank sau Serviciul gratuit suport clienti Tel Verde 0800.800.888, disponibil non stop.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos