Privatizarea ratata nu aduce banii inapoi!

Indemnizatiile primite de membrii Comisiei de privatizare a CEC nu pot fi returnate, asa cum a cerut PSD, neexistand un cadru legislativ care sa stabileasca care sunt repercusiunile in cazul nefinalizarii unei privatizari, au declarat, vineri pentru NewsIn, surse din Comisie. "Cererea PSD este populista, in primul rand pentru ca nu exista nicio reglementare care

Indemnizatiile primite de membrii Comisiei de privatizare a CEC nu pot fi returnate, asa cum a cerut PSD, neexistand un cadru legislativ care sa stabileasca care sunt repercusiunile in cazul nefinalizarii unei privatizari, au declarat, vineri pentru NewsIn, surse din Comisie.

"Cererea PSD este populista, in primul rand pentru ca nu exista nicio reglementare care sa decida ce se intampla in cazul in care, din diverse motive, privatizarea nu se incheie, iar in al doilea rand pentru ca nu este primul caz de acest fel in Romania. Au fost zeci, sute de comisii de privatizare in Romania, mai ales in cadrul AVAS (APAPS) care nu au finalizat procesele de privatizare si nu s-a ridicat niciodata problema ca membrii acestora sa dea banii inapoi", au explicat sursele citate.

 

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos