Primele produse bancare marca HVB Tiriac

Primele produse bancare marca HVB Tiriac

HVB Bank a modificat produsele de creditare, sporind gradul acestora de accesibilitate si flexibilitate. Noile produse apartin catalogului care va defini oferta de retail banking a viitoarei banci HVB Tiriac. – Noua banca va aparea o data cu finalizarea procesului de integrare a HVB Bank si a Bancii Tiriac. Noile produse de creditare sunt oferite

HVB Bank a modificat produsele de creditare, sporind gradul acestora de accesibilitate si flexibilitate. Noile produse apartin catalogului care va defini oferta de retail banking a viitoarei banci HVB Tiriac. – Noua banca va aparea o data cu finalizarea procesului de integrare a HVB Bank si a Bancii Tiriac. Noile produse de creditare sunt oferite deja de HVB Bank, ele urmand sa fie disponibile si in sucursalele Bancii Tiriac pana la finalul primului trimestru 2005. –

Mai nou, pentru obtinerea unui imprumut de la HVB Bank, varsta minima este de 20 de ani, venitul net lunar minim are un nivel considerabil mai mic si este acum raportat la veniturile familiei, si nu doar la cele ale solicitantului unui credit. Iar vechimea minima in munca este de 1 an, in loc de doi, cat prevedeau conditiile anterioare de eligibilitate.

"Accesibilitatea si flexibilitatea au fost conceptele majore care au stat la baza definirii acestui nou catalog. Noua entitate va fi o banca universala, care se va adresa unei categorii largi de clientela. Iar oferta pe care o conturam acum vine ca o confirmare a acestei pozitionări", declara Manuela Plapcianu, Vicepresedinte HVB Bank Romania.

Restul catalogului de produse si servicii va fi implementat gradual, in ambele bănci, pana la finalul procesului de integrare.

Anul trecut, la finalul lunii august, Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) si Banca Tiriac au finalizat tranzactia ce va duce la fuziunea dintre HVB Bank Romania si Banca Tiriac. Pregatirile pentru integrarea celor două banci au inceput la 1 septembrie 2005, iar pe parcursul acestora cele doua banci vor functiona in paralel. Fuziunea urmeaza sa fie finalizata in prima jumatate a anului acesta.

Produsele si modificarile survenite

Creditul Personal

   CONDITII VECHI CONDITII NOI 
Varsta minima  22 de ani  20 de ani
Venit net lunar minim Considerat doar venitul solicitantului: min. 750 lei (7,5 milioane lei vechi) Considerat venitul familiei: min. 600 lei (6 milioane lei vechi)
Vechime totala in munca  2 ani  1 an

Creditul Personal Plus (Creditul pentru Orice)

   CONDITII VECHI  CONDITII NOI
Varsta minima  22 de ani  20 de ani
Venit net lunar minim  Considerat doar venitul solicitantului: min. 1.000 lei (10.000.000 lei vechi)  Considerat venitul familiei: min. 850 lei (8,5 milioane lei vechi)
Vechime totala in munca  2 ani  1 an 

Creditul Auto

   CONDITII VECHI CONDITII NOI 
Varsta minima   22 de ani  20 de ani
Venit net lunar minim  Considerat venitul familiei: min. 300 EUR Considerat venitul familiei: min. 850 lei (8,5 milioane lei vechi)
Avans minim  15% din valoarea autoturismului/motocicletei  5% din valoarea autoturismului/motocicletei
Vechime toala in munca 2 ani 1 an

Creditul pentru Studii

   CONDITII VECHI  CONDITII NOI
Venit net lunar minim  Considerat doar venitul solicitantului: min. 750 lei (7,5 milioane lei vechi) Considerat venitul familiei: min. 600 lei (6 milioane lei vechi) 
Vechime totala in munca  2 ani 1 an

Creditele pentru Locuinte

   CONDITII VECHI CONDITII NOI 
Varsta minima  22 de ani  20 de ani 
Venit net lunar minim  Considerat venitul familiei: min. 300 EUR  Considerat venitul familiei: min.  850 lei (8,5 milioane lei vechi) 
Vechime totala in munca  2 ani  1 an 

Creditele pentru Constructii de Locuinte

  CONDITII VECHI  CONDITII NOI 
Varsta minima  22 de ani  20 de ani 
Venit net lunar minim  Considerat venitul familiei: min. 500 EUR
Considerat venitul familiei: min. 850 lei (8,5 milioane lei vechi) 
Vechime totala in munca  2 ani  1 an

HVB Tiriac va detine cea de-a patra pozitie pe piata bancara romaneasca, cu active totale de 2,5 miliarde EUR, cu 82 de unitati, peste 760.000 de clienti si o cota de piata de aproximativ 8%.

HVB Bank Romania este succesorul legal al Bank Austria Creditanstalt (BA-CA), banca prezenta in Romania inca din septembrie 1998. Din noiembrie, HVB Bank Romania si Banca Tiriac sunt subsidiare ale noului UniCredit Group. Cu active totale de 770 miliarde EUR, la finalul lui iunie 2005, si cu o capitalizare de piata de 54 de miliarde EUR, noul UniCredit Group a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a serviciilor financiare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos