Primele carduri prepaid cashplus emise de Posta Romana sunt disponibile in Bucuresti

Primele carduri prepaid cashplus emise de Posta Romana sunt disponibile in Bucuresti

Posta Romana si Advanced Payment Solutions Ltd (APS)  au lansat, in sase oficii postale din Bucuresti, proiectul pilot de emitere a cardurilor „Posta Romana cashplus prepaid MasterCard”. In prima etapa, cardurile prepaid sunt oferite clientilor prin intermediul a sase subunitati postale din Bucuresti, urmand ca programul sa fie extins in intreaga retea postala. Pentru a

Posta Romana si Advanced Payment Solutions Ltd (APS)  au lansat, in sase oficii postale din Bucuresti, proiectul pilot de emitere a cardurilor „Posta Romana cashplus prepaid MasterCard”. In prima etapa, cardurile prepaid sunt oferite clientilor prin intermediul a sase subunitati postale din Bucuresti, urmand ca programul sa fie extins in intreaga retea postala. Pentru a obtine cardul prepaid, clientii trebuie sa se prezinte la oricare din cele sase oficii postale, cu actul de identitate in original. In termen de zece zile lucratoare de la completarea formularului de emitere a cardului, acesta este expediat prin posta, la adresa din buletin a titularului.

Cardul „Posta Romana cashplus prepaid MasterCard” este prevazut cu functionalitatile de Chip & PIN si semnatura. Pe acelasi cont sunt disponibile un card de titular si patru carduri aditionale. Cardul este reincarcabil la ghiseele Postei Romane de unde se vor putea efectua si retrageri de numerar.

Cardul „Posta Romana cashplus prepaid MasterCard” este acceptat la toate ATM-urile, comerciantii/POS-urile din tara si strainatate care au afisata sigla MasterCard. Astfel, clientii Postei Romane au o alternativa sigura si acceptata pe plan international, deoarece, fara a necesita deschiderea unui cont, cardul cashplus prepaid permite atat accesul la cumparaturi online, prin telefon, in magazin, cat si efectuarea de retrageri de numerar de la orice bancomat care afiseaza sigla MasterCard. Cardul, incarcat cu lei in Romania, poate fi utilizat si in strainatate in moneda locala.

Incepand cu data de 22 aprilie 2009, cardul “Posta Romana cashplus prepaid MasterCard” este disponibil in urmatoarele subunitati postale:

1.Oficiul Postal Bucuresti 32, Bd. Ion Mihalache nr. 341, sector 1;    
2.Oficiul Postal Bucuresti 10, Sos. stefan cel Mare nr. 228, sector 2;    
3.Oficiul Postal Bucuresti 80, Str. Racari nr. 33 bis, sector 3;        
4.Oficiul Postal Bucuresti 61, Sos. Oltenitei nr. 188, sector 4;        
5.Oficiul Postal Bucuresti 15, Bd. Regina Elisabeta nr. 45, sector 5;    
6.Oficiul Postal Bucuresti 16, Bd. Iuliu Maniu, nr. 100, sector 6.        

Posta Romana este operatorul national in domeniul serviciilor postale cu capital majoritar de stat, actiunile fiind impartite intre statul roman, reprezentat de catre Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (75 la suta din pachetul de actiuni) si Fondul Proprietatea (25 la suta din pachetul de actiuni). Compania detine o retea de peste 7.100 de subunitati postale si livreaza saptamanal peste 8.5 milioane de trimiteri. Peste 550 de oficii postale din totalul de 1.200 subunitati postale informatizate sunt incluse intr-o retea privata de comunicatii, care asigura efectuarea de tranzactii rapide si securizate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos