Primele carduri europene de sanatate ajung la destinatar intr-o saptamana

Primele carduri europene de asigurari sociale de sanatate vor ajunge la destinatari in incepand cu 15 ianuarie, potrivit reglementarilor documentul fiind emis la sapte zile lucratoare de la data solicitarii , a declarat, luni, Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Potrivit presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pana vineri la pranz,

Primele carduri europene de asigurari sociale de sanatate vor ajunge la destinatari in incepand cu 15 ianuarie, potrivit reglementarilor documentul fiind emis la sapte zile lucratoare de la data solicitarii , a declarat, luni, Cristian Vladescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Potrivit presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pana vineri la pranz, in intreaga tara au fost inregistrate aproximativ 2.500 de cereri.
Cardurile vor fi trimise prin posta la adresa indicata de solicitant, iar acestea trebuie sa semneze de primire. in cazul in care solicitantul nu este gasit acasa, documentul nu poate fi luat de o alta persoana, a precizat Vladescu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos