Primavara asta, Porsche Leasing iti face plinul!

Primavara asta, Porsche Leasing iti face plinul!

Porsche Leasing IFN SA a lansat campania promotionala de primavara avand ca slogan: "Primavara asta Porsche Leasing iti face plinul". Orice client care va incheia un contract de leasing pana la data de 21 mai va primi, la livrarea autovehicului 100 de litri combustibil in bonuri valorice OMV. In plus, clientii vor beneficia de o

Porsche Leasing IFN SA a lansat campania promotionala de primavara avand ca slogan: "Primavara asta Porsche Leasing iti face plinul".

Orice client care va incheia un contract de leasing pana la data de 21 mai va primi, la livrarea autovehicului 100 de litri combustibil in bonuri valorice OMV. In plus, clientii vor beneficia de o oferta promotionala de finantare pentru contractele de leasing. Promotia este valabila pentru toate marcile comercializate de catre importatorul Porsche Romania (VW, Skoda, Seat, Audi, Porsche).

“La finalul celor doua luni de campanie, vom face o surpriza placuta participantilor: premiul cel mare va consta in castigarea masinii”, declara Peter Demmer, CEO al Grupului Financiar Porsche. “Porsche Leasing Romania IFN SA va acoperi ratele pentru masina si dobanda din contractul de leasing, marele castigator platind doar asigurarea CASCO, taxa de logistica si taxa de administrare”, a adaugat Peter Demmer.

Premiul cel mare va fi decis prin tragere la sorti care va avea loc in data de 15 iunie 2007. Vor participa doar contractele de leasing incheiate in baza ofertei semnate in perioada 21 martie – 21 mai si cu avansul integral platit catre Porsche Leasing Romania IFN SA.

Campania este derulata prin intermediul retelei de dealeri apartinand grupului Porsche, in benzinarii si statiile de alimentare OMV precum si pe Internet. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos