Prima victima in razboiul bancilor

Prima victima in razboiul bancilor

Fotoliile bancherilor care au lansat atacuri speculative asupra leului incep sa se zgaltaie. Primul fotoliu gol este este cel al lui Bogdan Mihoc, directorul trezoreriei UniCredit Tiriac Bank, dupa cum au declarat surse citate de Mediafax. Acesta si-a dat demisia astazi. Numele sau a fost legat de atacul speculativ asupra monedei nationale, alaturi de alte

Fotoliile bancherilor care au lansat atacuri speculative asupra leului incep sa se zgaltaie. Primul fotoliu gol este este cel al lui Bogdan Mihoc, directorul trezoreriei UniCredit Tiriac Bank, dupa cum au declarat surse citate de Mediafax. Acesta si-a dat demisia astazi. Numele sau a fost legat de atacul speculativ asupra monedei nationale, alaturi de alte trei banci, acum doua saptamani. De altfel, actiunile lor nu au scapat neobservate, iar Consiliul Concurentei s-a autosesizat declansand o ancheta din oficiu. Dorin Badea a fost numit in functia de director al trezoreriei Unicredit Tiriac Bank, dupa ce Bogdan Mihoc a demisionat, luni, din aceasta functie. Badea a ocupat anterior functia de director adjunc al trezoreriei Unicredit Tiriac Bank.

Motivul acestei investigatii este legat de posibilul schimb de informatii din mediul bancar si interbancar, precum si a anumitor conduite comerciale. Presa a relatat despre implicarea in acest atac si a bancilor Bancpost, Royal Bank of Scotland (fosta ABN Amro) si ING, alaturi de UniCredit Tiriac Bank. Totul a pornit de la un e-mail care a ajuns la banca centrala, trimis de trezorierul uneia dintre bancile implicate, prin care isi indemna colegii si sefii de banci cum sa stabileasca cotatiile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos