Previziuni sumbre: Curs de 4,8 lei pentru un euro pana la sfarsitul anului

Previziuni sumbre: Curs de 4,8 lei pentru un euro pana la sfarsitul anului

Pretul petrolului va creste, din cauza decalajului dintre rezervele nou-descoperite si consum, iar leul se va devaloriza in raport cu euro, cursul urmand sa atinga 4,7 – 4,8 lei/euro pana la finele anului, apreciaza omul de afaceri Dinu Patriciu. "Pretul petrolului , ca tendinta generala, va creste, deoarece raportul dintre rezervele nou-descoperite si consum se

Pretul petrolului va creste, din cauza decalajului dintre rezervele nou-descoperite si consum, iar leul se va devaloriza in raport cu euro, cursul urmand sa atinga 4,7 – 4,8 lei/euro pana la finele anului, apreciaza omul de afaceri Dinu Patriciu. "Pretul petrolului , ca tendinta generala, va creste, deoarece raportul dintre rezervele nou-descoperite si consum se strange. Euro va ajunge la 4,7-4,8 lei, daca se mai gandeste cineva la rezerva valutara", a declarat Patriciu, luni, la deschiderea sedintei de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti.

Potrivit Mediafax, Dinu Patriciu, fostul proprietar al grupului petrolier Rompetrol, a declarat si in urma cu o saptamana ca deprecierea leului va continua, iar cursul va atinge 4,8 lei/euro pana la finele anului. Moneda nationala a inceput sedinta interbancara in scadere fata de euro, cursul depasind nivelul de 4,22 lei/euro, evolutie corelata cu deprecierile valutelor din regiune si corectiile inregistrate si de marile burse europene. Bancile afisau cotatii de 4,2210 – 4,2240 lei/euro la deschidere, peste nivelul de la finele saptamanii trecute, de 4,2170 – 4,2190 lei/euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos