Preturile din sectorul imobiliar vor scadea pe termen mediu

Preturile din sectorul imobiliar vor scadea pe termen mediu

Romania va urma modelul celorlalte tari din regiune si in sectorul imobiliar, unde majorarea preturilor a fost urmata de o reducere pe masura, odata cu extinderea ofertei si dezvoltarea domeniului, declara Henning Esskuchen, seful departamentul de cercetare piete de capital al Erste Bank, citat in editia online a Ziarului Financiar.   "Majorarea semnificativa si rapida

Romania va urma modelul celorlalte tari din regiune si in sectorul imobiliar, unde majorarea preturilor a fost urmata de o reducere pe masura, odata cu extinderea ofertei si dezvoltarea domeniului, declara Henning Esskuchen, seful departamentul de cercetare piete de capital al Erste Bank, citat in editia online a Ziarului Financiar.  

"Majorarea semnificativa si rapida a preturilor din real estate este comuna tuturor tarilor din regiune, dar nu este o poveste care sa tina la nesfarsit. Asta se vede deja in multe tari din Europa Centrala", a spus, luni, la Viena, seful departamentului bancii austriece pentru cercetare in domeniul pietelor de capital din Europa Centrala si de Est.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos