Posturi vacante pentru vanzarea produselor si serviciilor destinate IMM-urilor

Posturi vacante pentru vanzarea produselor si serviciilor destinate IMM-urilor

Banca Transilvania dispune in prezent de numeroase posturi vacante de analisti credite corporate si consilieri IMM. Oficialii bancii spun ca locurile de munca disponibile survin in urma extinderii retelei teritoriale. Principalele orase vizate sunt Bucuresti si Alexandria. Un analist credite corporate trebuie sa aiba studii superioare economice, experienta de lucru anterioara in activitate  de creditare

Banca Transilvania dispune in prezent de numeroase posturi vacante de analisti credite corporate si consilieri IMM. Oficialii bancii spun ca locurile de munca disponibile survin in urma extinderii retelei teritoriale. Principalele orase vizate sunt Bucuresti si Alexandria. Un analist credite corporate trebuie sa aiba studii superioare economice, experienta de lucru anterioara in activitate  de creditare persoane juridice de minim 1 an, abilitati excelente de comunicare, capacitate de analiza si sinteza, responsabilitate crescuta, spirit de echipa, dinamism, rezistenta la stres si la efort prelungit, cunostinte de operare PC (Word, Excel). Consilierii IMM trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii, cu mentiunea ca nu este necesara obligatoriu experienta in creditare persoanelor juridice, fiind suficienta experienta in vanzari. Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj pentru ambele posturi disponibile.

Directorul de Resurse Umane de la Banca Transilvania, Nevenca Doca, subliniaza profilul angajatului potrivit bancii clujene: "Cautam persoane care isi doresc sa lucreze nu doar in domeniul bancar, ci mai ales in cadrul Bancii Transilvania, care sunt atrasi de ceea ce reprezentam pe piata – ca institutie bancara, ca angajator. In procesul de selectie, ne bazam pe criterii care se incadreaza in cultura noastra organizationala, caracterizata prin identitate puternica, grad sporit de coeziune in cadrul grupului, munca in echipa si implicare totala pentru atingerea obiectivelor bancii". Cei interesati sa aplice la aceste job-uri trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de intentie la mail-ul HRBucuresti@bancatransilvania.ro.

5.000 de angajati la Banca Transilvania

Echipa Bancii Transilvania cuprinde acum 5.000 de persoane care activeaza in cele aproape 370 de locatii din toata tara si in Sediul Central din Cluj-Napoca. In pas cu dinamismul bancii si a dezvoltarii retelei teritoriale, aproximativ 2.500 de persoane au fost angajate in intervalul ianuarie 2006 – aprilie 2007, fiind atinsa, practic, o medie de 150 de angajari/luna.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: “Banca Transilvania inseamna in primul rand oameni. Angajatii sunt cei care au legatura directa cu performanta organizatiei noastre, cei care sunt suportul cresterii puternice a bancii, pe toate planurile. Echipa BT, formata in prezent din 5.000 de persoane, reprezinta unul dintre principalele avantaje competitionale ale Bancii Transilvania”.

Evaluarea activitatii aduce prime si mariri de salarii

Politica de personal a Bancii Transilvania are ca principal obiectiv atragerea si mentinerea in echipa sa a celor mai buni specialisti. Cei 5.000 de angajati beneficiaza de conditii moderne pentru desfasurarea activitatii, de dotari, precum si de acces la informatie. Politica salariala are in vedere, pe langa venitul propriu-zis, prime de performanta si alte bonificatii. Pentru motivarea angajatilor bancii, o data pe an are loc evaluarea activitatii depuse, in functie de calificativul obtinut fiind acordate premii si mariri de salariu si, dupa caz, sunt hotarate anumite promovari in functie.

Pentru ca dezvoltarea profesionala este un proces continuu in cadrul Bancii Transilvania, angajatii beneficiaza de training-uri in tara sau in strainatate. De asemenea, pentru noii angajati, Banca Transilvania desfasoara un program intern de cursuri de pregatire, in cadrul Academiei BT. Se are in vedere atat partea teoretica, cat si cea practica a celor nou intrati in echipa bancii, cu atat mai mult cu cat Banca Transilvania este o organizatie tanara, media de varsta fiind de aproximativ 30 de ani. In plus, Academia BT propune o abordare specifica pentru integrarea angajatilor in organizatie, tocmai pentru ca integrarea are un rol decisiv in ceea ce priveste adaptarea, socializarea si, nu in ultimul rand, cunoasterea indeaproape a activitatii bancii. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos