Postbank nu vrea fuziune cu Commerzbank sau Landesbank

Principala banca de retail germana, Deutsche Postbank, a respins vineri ideea unei fuziuni cu bancile Commerzbank sau Landesbank Berlin(LBB), aceasta din urma fiind o banca de stat ce va fi vanduta in cursul acestui an, relateaza Reuters. Directorul excutiv al Postbank, Wulf von Schimmelmann, discutand cu reporterii cu ocazia unei conferinte bancare, a declarat ca

Principala banca de retail germana, Deutsche Postbank, a respins vineri ideea unei fuziuni cu bancile Commerzbank sau Landesbank Berlin(LBB), aceasta din urma fiind o banca de stat ce va fi vanduta in cursul acestui an, relateaza Reuters.

Directorul excutiv al Postbank, Wulf von Schimmelmann, discutand cu reporterii cu ocazia unei conferinte bancare, a declarat ca chiar daca va analiza grupul bancar de stat LBB atunci cand va fi pus in vanzare, nu crede ca grupul pe care il conduce va considera oportuna participarea la licitatie.

"Nu cred ca ne-am potrivi prea bine", a precizat acesta. Comentand despre posibilitatea unei eventuale fuziuni cu Commerzbank, Schimmelmann a declarat ca "nu dau nici o sansa finalizarii unei astfel de initiative. Nu ar avea nici o logica".

Von Schimmelmann a precizat ca nivelul dividendului ce va fi platit pentru activitatea din 2006 va ramane identic cu cel platit in 2005, cand Postbank a platit un dividend de 1,25 euro pe actiune.

Responsabilul Postbank a declarat ca "este relativ multumit" de rezultatele financiare din al patrulea trimestru al 2006, avand drept obiectiv atragerea unui numar de un milion de noi clienti in 2008. "Obiectivul nostru este de a atrage un milion de noi clienti, poate chiar putin mai mult", a incheiat acesta.

 

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos