Posesorii cardurilor MasterCard pot castiga bilete la UEFA EURO 2008

Posesorii cardurilor MasterCard pot castiga bilete la UEFA EURO 2008

MasterCard Europe impreuna cu partenerii sai, institutiile financiare din Romania, organizeaza in perioada 17 martie – 30 aprilie 2008 o campanie promotionala prin care ofera posibilitatea posesorilor de carduri MasterCard sa mearga la meciurile disputate de Romania in cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2008™.   La campanie pot participa toti posesorii de carduri

MasterCard Europe impreuna cu partenerii sai, institutiile financiare din Romania, organizeaza in perioada 17 martie – 30 aprilie 2008 o campanie promotionala prin care ofera posibilitatea posesorilor de carduri MasterCard sa mearga la meciurile disputate de Romania in cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2008™.  

La campanie pot participa toti posesorii de carduri personale sau carduri de companie MasterCard. Premiul cel mare consta in 9 pachete a cate 2 bilete la unul din meciurile disputate de Romania la Campionatul European de Fotbal UEFA EURO 2008™. Castigatorii celor noua pachete beneficiaza gratuit de transport si cazare. Pentru premiile doi si trei, posesorii de carduri MasterCard pot castiga 30 de playere I-touch MP4 si respectiv 100 de mingi de fotbal magnetice cu sigla Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2008™.

„MasterCard este cel mai activ suporter a fotbalului la nivel international. Compania a dezvoltat de-a lungul timpului o puternica platforma de sponsorizare a fotbalului pe care o pune la dispozitia partenerilor sai din intreaga lume. Mecanismul promotiei pe care o implementam pe piata locala este foarte simplu, posesorii de carduri MasterCard nu trebuie decat sa plateasca cu cardul lor la comercianti, iar noi le oferim posibilitatea de a trai momente de nepretuit la Campionatul European de Fotbal din aceasta vara.”,  spune Denisa Mateescu, General Manager Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

Toate tranzactiile realizate pe perioada campaniei la comerciantii din tara sau din strainatate vor participa la tragerea la sorti, care va avea loc pe data de 12.05.2008. Lista castigatorilor va fi publicata pe site-ul dedicat campaniei – www.mastercard.com/ro.

Campania este sustinuta prin spoturi TV si radio, machete in presa scrisa, postere in restaurante, cluburi si fast food-uri, flyere si bannere online pe diverse site-uri. Totodata, promotia va fi prezenta si pe ecranele bancomatelor administrate de partenerii financiari implicati. Posesorii de carduri MasterCard au la dispozitie si site-ul dedicat campaniei – www.mastercard.com/ro – unde pot gasi regulamentul oficial al campaniei, premiile oferite si partenerii implicati.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos