Porsche Asigurari estimeaza ca va vinde 6.000 de polite de asigurari Casco in 2009

Porsche Asigurari estimeaza ca va vinde 6.000 de polite de asigurari Casco in 2009

Porsche Asigurari, parte a grupului financiar Porsche, estimeaza ca vinde 6.000 de asigurari Casco in 2009, insa valoarea primelor brute subscrise va depinde in special de marca autovehiculului asigurat, a declarat miercuri directorul financiar al Porsche Finance Group, Alexander Nekolar. "Tariful nostru este specific, personalizat pe fiecare produs. Cota de prima medie este de circa

Porsche Asigurari, parte a grupului financiar Porsche, estimeaza ca vinde 6.000 de asigurari Casco in 2009, insa valoarea primelor brute subscrise va depinde in special de marca autovehiculului asigurat, a declarat miercuri directorul financiar al Porsche Finance Group, Alexander Nekolar.

"Tariful nostru este specific, personalizat pe fiecare produs. Cota de prima medie este de circa 4,8-5% si se inmulteste cu pretul de achizitie", a mentionat Nekolar.

In ce priveste nivelul investitiilor in Porsche Asigurari reprezentantii  companiei sustin ca acesta s-a ridicat la 8,5 miliane euro, atat cat a reprezentat costul cu noua cladire de birouri si cu stabilirea echipei, formata din 15 angajati.

"Grupul financiar Porsche a ales sa intre pe piata romaneasca de asigurari printr-o sucursala, deoarece costurile sunt mai mici decat daca ar fi deschis o companie de asigurari", au precizat oficialii Porsche.

"Odata cu aceasta lansare, introducem pe piata romaneasca un nou concept – fransiza progresiva -, prin care incurajam posesorul de automobil sa fie mai responsabil fata de masina sa si fata de partenerii de trafic", a declarat directorul executiv al Porsche Finance Group, Kurt Leitner.

"Contorizarea daunelor si aplicarea fransizei incepand de la zero in fiecare an de contract", a explicat el filozofia sistemului.

"In cazul Porsche Asigurari, asiguratul nu plateste nimic la prima dauna, de asemenea nu plateste fransiza in cazul accidentelor in care responsabil este un tert cu o asigurare RCA valida", a mai spus Leitner.

Porsche Asigurari are o retea de inspectori de daune independenti, care acopera intreg teritoriul tarii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos