Politele RCA vin online sau direct pe hornul casei

Politele RCA vin online sau direct pe hornul casei

Finalul de an declanseaza o adevarata „nebunie” in sectorul asigurarilor. Companiile din domeniu au o activitate frenetica, incercand sa atraga cat mai multi clienti doritori sa-si reinoiasca asigurarea auto obligatorie (RCA). Campanii de publicitate pe toate mediile, promotii sau abordarea de canale alternative de vanzare sunt solutii la care firmele de asigurari apeleaza in aceasta

Finalul de an declanseaza o adevarata „nebunie” in sectorul asigurarilor. Companiile din domeniu au o activitate frenetica, incercand sa atraga cat mai multi clienti doritori sa-si reinoiasca asigurarea auto obligatorie (RCA). Campanii de publicitate pe toate mediile, promotii sau abordarea de canale alternative de vanzare sunt solutii la care firmele de asigurari apeleaza in aceasta perioada. Astfel au aparut agentii care vin la tine acasa cu asigurarea, dar si vanzarea online de polite RCA. Ca un amanunt, au disparut insa binecunoscutele rable sau rulote de la marginea drumului, de unde puteai cumpara asigurarea RCA.

Asigurari online

Pentru cei care prefera sa-si incheie asigurarea auto obligatorie via Internet, compania Software Generator le pune la dispozitie www.rcasimplu.ro, un portal destinat incheierii online a politelor de asigurare de raspundere civila auto. Acest lucru se realizeaza in trei pasi: utilizatorul isi poate alege tipul de polita care il avantajeaza, furnizeaza datele necesare incheierii politei si plateste online polita, aceasta urmand a-i sosi la domiciliu/sediu prin curier. Posesorii de autoturisme pot alege intre politele emise de urmatoarele companii: ABC Asigurari, Allianz Tiriac Asigurari, Ardaf, Asiban, Asirom, Asitrans, Astra, BCR Asigurari, BT Asigurari, Carpatica Asigurari, CECCAR Romas, Generali Asiguari, Interamerican, Omniasig, Rai Asigurari, Unita.

Portalul ofera posibilitatea alegerii politei optime prin prezentarea detaliata a ofertelor majoritatii companiilor de asigurari din Romania. Acest lucru ajuta la identificarea rapida a politei necesare fiecarui posesor de automobil in functie de caracteristicile autovehiculului. Spre exemplu in cazul in care se doreste incheierea unei polite RCA pentru o perioada de un an, pentru o masina cu cilindreea intre 1401 si 1600 cm3 se pot identifica un numar de 9 oferte care variaza ca pret intre 22,5 RON si 33 RON. Odata identificata varianta optima, utilizatorul completeaza datele necesare intocmirii politei si achita contravaloarea acesteia online prin plata cu cardul bancar de debit/credit. Dupa incheierea politei, aceasta este primita prin curier de catre beneficiar in termen de trei zile lucratoare. Polita de asigurare este furnizata de BTWC Broker de Asigurare.

Politele de pe rcasimplu.ro sunt oferite la tariful standard publicat de fiecare companie de asigurari, nefiind vorba despre un comision suplimentar perceput pentru intermediere. Brokerul este platit de catre firma de asigurari, sub forma de comision pentru contractele aduse. In unele cazuri, clientii care isi incheie RCA-ul on-line pot beneficia si de reduceri de tarife, care se acorda din comisionul brokerului.

Plata se face cu cardul, fiind acceptat orice card emis de orice banca din orice tara, in orice moneda sub sigla Visa, MasterCard si Amex. In plus in Romania sunt acceptate si urmatoarele carduri nationale (carduri domestice emise sub siglele Maestro sau Visa Electron): Alpha Bank, Banc Post, Banca Comerciala Romana, Banca Comerciala Ion Tiriac, BRD-GSG, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, HVB Bank Romania, Raiffeisen Bank, RomExterra Bank. Portalul utilizeaza tehnologia 3D Secure, ca parte a programelor "Verified by VISA" si "MasterCard SecureCode".

Omniasiguratorul, ca Mos Craciun pe horn

Exista insa variante si mai comode decat comanda on-line de a-ti asigura masina. Pur si simplu stai acasa si astepti asiguratorul sa vina la tine. „Cercetatorii” de la Omniasig au creat noua generatie de agenti de asigurare, „omniasiguratorii”, care vin la tine acasa cu polita RCA. Pentru a apela la serviciile unui astfel de agent trebuie sa suni la un numar „verde” pus la dispozitie de companie. „Omniasiguratorul” iti va aduce odata cu polita RCA si Cartea Verde si in plus iti va face cadou o asigurare de locuinta pentru 12 luni si o harta rutiera a Romaniei si a Europei.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos