PLATINUM Asigurari incheie 2011 pe profit, iar in 2012 investeste in dezvoltarea nationala

PLATINUM Asigurari incheie 2011 pe profit, iar in 2012 investeste in dezvoltarea nationala

Compania PLATINUM Asigurari-Reasigurari anunta intrarea pe profit, ca urmare a unei perioade de concentrare asupra imbunatatirii rezultatelor financiare ale societatii, reusind performanta de a inregistra rezultate pozitive intr-o perioada economica dificila. Anca Babaneata, CEO PLATINUM Asigurari: < La 2 ani de la lansarea PLATINUM, perioada in care focusul principal a fost imbunatatirea rezultatelor companiei si

Compania PLATINUM Asigurari-Reasigurari anunta intrarea pe profit, ca urmare a unei perioade de concentrare asupra imbunatatirii rezultatelor financiare ale societatii, reusind performanta de a inregistra rezultate pozitive intr-o perioada economica dificila.

Anca Babaneata, CEO PLATINUM Asigurari: < La 2 ani de la lansarea PLATINUM, perioada in care focusul principal a fost imbunatatirea rezultatelor companiei si crearea unei baze care sa permita o crestere sanatoasa a companiei, se intrevad primele rezulate pozitive: 2011 este incheiat pe profit, confirmand strategia corecta de dezvoltare a companiei si reflectand eforturile intense ale intregii echipei pentru obtinerea acestuia.
Acesta este doar punctul de start pentru o crestere sanatoasa si sustenabila a afacerilor PLATINUM, iar 2012 reprezinta inceputul unei dezvoltari accentuate pe mai multe planuri a companiei. Urmeaza concentrarea pe diversificarea canalelor de distributie ale companei pentru maximizarea afacerilor, investirea in dezvoltarea unei retele proprii de sucursale la nivel national pentru a ne apropia si dezvolta baza de clienti, lansarea de noi produse si nu in ultimul rand marirea echipei de specialisti astfel incat sa sustinem o crestere performanta a companiei. >

Prin demersurile intreprinse, compania isi doreste nu doar largirea bazei de clienti, atat pe segmentul corporate cat si retail, dar si maximizarea afacerilor venite prin canalele de distributie existente: dezvoltarea afacerilor intermediate prin brokeri, care vor ramane un focus important al societatii, precum si crearea de noi canale de distributie care, optimizat, sa aduca un plus in portfololiul de clienti al societatii.
< Pentru noi este foarte important sa fim mai aproape de clienti; business-ul nostru porneste si se termina cu servisarea CLIENTilor. Vrem sa fim mai aproape atat de clientii finali cat si de partenerii nostrii, pentru ca acest lucru ne ofera un puls mult mai corect al pietii, permitandu-ne sa ne adaptam atat produsele, cat si serviciile, pentru a raspunde cat mai rapid si mai complet nevoilor existente ale acestora.
Pe termen mediu, dorim sa deschidem 24 de sucursale in principalele orase ale tarii, avand operationale pana la finele lui 2012 aprox. 10 reprezentante locale. In aceste locatii, dorim sa vedem dezvoltate atat afaceri directe, cat si intermediate, fie prin servisarea brokerilor locali, sau prin retele proprii de agenti> declara Anca Babaneata, CEO.

O alta unealta pentru cresterea accesibilitatii clientilor la produsele PLATINUM, ramane dezvoltarea si promovarea tool-urilor online de cumparare a produselor de asigurare, segment care va ramane in focusul companiei pe termen lung.

Pentru ca asiguratii companiei s se simt complet protejati prin acoperirea PLATINUM, societatea a construit programe complexe i cuprinztoare de reasigurare, cu reasigurtori renumiti la nivel mondial, cum ar fi General Reinsurance AG (Gen Re), Partner Re, SCOR, Hannover Re, Sirius, Chaucer, Nationale Borg i altii, protejnd astfel n mod adecvat rspunderile asumate.
Siguranta clientilor PLATINUM Asigurri este conferit i de puterea financiar a partenerilor reasigurtori, Gen Re fiind cotat de catre agentia de rating Standard & Poor's cu AA+, Partner Re cu A+, Hannover Re cu AA-, SCOR cu A, Chaucer cu A+, Nationale Borg cu A+, iar Sirius cu A-.
Att structura i acoperirea larg oferit de programele de reasigurare, ct i retinerile prudentiale ale PLATINUM Asigurri n cadrul acestora, sustin stabilitatea financiar a companiei, asigurnd totodat solutionarea i plata prompt a daunelor. Plasamentele facultative n reasigurare, pentru riscurile care depesc limitele tratatelor, completeaz protectia adecvat a riscurilor asumate.

Indicatorii financiari inregistrati de PLATINUM Asigurari Reasigurari pentru 2011 sunt
Prime brute subscrise
18.1 milioane lei

Daune brute platite
6.1 milioane lei

Profit aferent anului 2011
295.851 lei

Capital social
25.394.580 lei

PLATINUM Asigurri-Reasigurri S.A. este o companie de asigurri generale cu capital privat, cu o strategie de abordare a pietei bazat pe produse și servicii de asigurare de nalt calitate, particularizate pentru a acoperi gama extins de nevoi a clienților, cu linii de dezvoltare pornind att de la tipurile de asigurri specifice pieței de asigurare, ct și de la produse inovatoare care aduc un plus de valoare și acoperire clienților PLATINUM Asigurri-Reasigurri.
PLATINUM Asigurri-Reasigurri S.A. este o companie de asigurri generale care promoveaz produse pe toate liniile de asigurri, fiind concentrat preponderent pe Asigurri de locuințe, Asigurri de proprietți (inclusiv Property all risks), Rspunderi civile (rspundere civil fat de terți, rspunderea productorului și a prestatorilor de servicii, rspunderi profesionale, rspundere manageriala-D&O), Asigurri de garanții (pentru licitație, buna execuție, plata a avansului etc.), dar și Asigurri maritime, Cargo, Accidente persoane și Asigurri medicale pentru cltorii n strintate.
Un susțintor ferm al importanței și al beneficiilor asigurrii de locuințe, PLATINUM este unul din principalii membri fondatori ai PAID, Pool-ul de Asigurare mpotriva Dezastrelor Naturale, participnd cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxim de participare permis de lege.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos