Plati intarziate cu carduri belgiene in Romania, din cauza aderarii

Compania de plati electronice Banksys s-a confruntat, dupa 1 ianuarie, cu o serie de probleme in inregistrarea tranzactiilor realizate in Romania cu carduri eliberate in Belgia, potrivit site-ului EUexpands. Banksys ar fi trebuit sa adapteze sistemul de plati si fisierele proprii, dupa extinderea UE, pentru a permite utilizarea unor coduri adecvate in cazul inregistrarii tranzactiilor

Compania de plati electronice Banksys s-a confruntat, dupa 1 ianuarie, cu o serie de probleme in inregistrarea tranzactiilor realizate in Romania cu carduri eliberate in Belgia, potrivit site-ului EUexpands.

Banksys ar fi trebuit sa adapteze sistemul de plati si fisierele proprii, dupa extinderea UE, pentru a permite utilizarea unor coduri adecvate in cazul inregistrarii tranzactiilor din Romania si Bulgaria, potrivit EUexpands, care citeaza o sursa neidentificata.

Problemele au determinat intarzieri in realizarea unor plati. Angajatii departamentului IT de la Banksys au adaugat, miercuri, noi coduri fisierului care cuprinde statele membre UE, pentru a include Romania si Bulgaria, a declarat aceeasi sursa.

 

Sursa: Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos