Pireus Bank finanteaza Triumf Constuct si Di-Bas Leasing

Compania de constructii si dezvoltare imobiliara Triumf Construct va contracta, de la banca greceasca Piraeus Bank, doua facilitati de credit in valoare totala de 18,7 milioane de euro, destinate refinantarii unui imprumut acordat de Banca Comerciala Romana (BCR), respectiv constituirii capitalului de lucru. Una dintre facilitatile de credit, in valoare de 12,7 milioane de euro,

Compania de constructii si dezvoltare imobiliara Triumf Construct va contracta, de la banca greceasca Piraeus Bank, doua facilitati de credit in valoare totala de 18,7 milioane de euro, destinate refinantarii unui imprumut acordat de Banca Comerciala Romana (BCR), respectiv constituirii capitalului de lucru.

Una dintre facilitatile de credit, in valoare de 12,7 milioane de euro, vizeaza refinantarea creditului contractat de la BCR in septembrie 2006. Cel de-al doilea imprumut va fi utilizat pentru finantarea activitatilor curente ale firmei.

Si pe noi, si pe ei…

Tot Piraeus Bank va finanta si societatea Di-Bas Leasing IFN SA.  Actionarii societatii au decis majorarea facilitatii de credit contractate de la Piraeus Bank, cu suma de sase milioane euro.

Creditul va fi utilizat pentru finantarea contractelor de leasing pentru vehicule si echipamente si va fi garantat cu polita de asigurare a riscului financiar emisa in favoarea societatii, polita de asigurare aferenta fiecarui vehicul si polita de asigurare pentru echipamente date in leasing, contract de garantie reala mobiliara avand ca obiect fiecare bun oferit in leasing de Di-Bas Leasing IFN SA, precum si prin emiterea, de catre societate, a trei bilete la ordin in alb.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos