Piraeus Bank rotunjeste bugetul de cumparaturi al clientilor sai

Piraeus Bank rotunjeste bugetul de cumparaturi al clientilor sai

In perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2012, Piraeus Bank Romania returneaza 3% din valoarea cumparaturilor efectuate prin cardurile sale de credit. Campania derulata de banca este atipica si gandita astfel incat sa ofere o schema de bonusare eficienta. “Am stabilit mecanismul de functionare al campaniei noastre pornind de la ideea ca loialitatea clientilor trebuie

In perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2012, Piraeus Bank Romania returneaza 3% din valoarea cumparaturilor efectuate prin cardurile sale de credit.

Campania derulata de banca este atipica si gandita astfel incat sa ofere o schema de bonusare eficienta.

“Am stabilit mecanismul de functionare al campaniei noastre pornind de la ideea ca loialitatea clientilor trebuie rasplatita cu generozitate, fara limitarile care definesc de cele mai multe ori astfel de actiuni de fidelizare. Acest rationament s-a concretizat astfel: toti clientii nostri, utilizatori ai cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact, primesc inapoi 3% din valoarea cumparaturilor efectuate la comercianti indiferent de suma cheltuita si fara a exista un prag maxim al bonusului acordat. In plus, campania vizeaza deopotriva cardurile de credit deja existente cat si pe cele nou emise.” a declarat Monica Caracostea, Senior Cards Officer.

Bonusul se tranfera lunar in contul aferent cardului si poate fi utilizat de titularul Piraeus Visa Exclusive Gold/Piraeus Visa Exact imediat dupa acordare.

Cardurile de credit Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact ofera o perioada de gratie de 60 de zile si dobanzi de top. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos