Piraeus Bank Romania a majorat dobanzile la depozitele in lei si euro

Piraeus Bank Romania a majorat dobanzile la depozitele in lei si euro

Piraeus Bank Romania a majorat de luni dobanzile la produsele de economisire in lei cu pana la 0,75 puncte procentuale, ratele dobanzilor la depozitele in moneda nationala fiind cuprinse in prezent intre 8,25 si 9% pe an, in functie de scadenta, a anuntat marti banca. Pentru depozitul Gold, care are o limita minima de economisire

Piraeus Bank Romania a majorat de luni dobanzile la produsele de economisire in lei cu pana la 0,75 puncte procentuale, ratele dobanzilor la depozitele in moneda nationala fiind cuprinse in prezent intre 8,25 si 9% pe an, in functie de scadenta, a anuntat marti banca.

Pentru depozitul Gold, care are o limita minima de economisire de 4.000 lei, banca a crescut dobanda cu 0,50 puncte procentuale. Astfel, banca plateste dobanzi de pana la 9% pentru moneda nationala, in timp ce pentru euro, dobanda poate ajunge pana la 4,85%. 

Piraeus a majorat dobanda la depozitul Gold cu termen la o luna cu jumatate de punct procentual, de la 7,75% la 8,25% pe an, iar la cel cu scadenta la trei luni, dobanda a crescut de la 8,25% la 8,75% pe an. Dobanda anuala la depozitul Gold pe sase luni a fost majorata cu un jumatate de punct procentual, pana la 9%. Depozitele Gold pe 9 si 12 luni au dobanzi anuale de 8,75%, respectiv 8,50%.

La depozitul Gold in euro, dobanzile banca plateste dobanzi anuale cuprinse intre 4% si 4,85% pe an, in functie de scadenta, mai mari cu 0,6-0,75 puncte procentuale decat cele valabile pana in prezent.

Alaturi de depozitul Gold, portofoliul de produse de economisire al bancii mai cuprinde depozitul "Bani Siguri", cu o dobanda fixa pe care clientul o poate incasa lunar sau la maturitate, depozitul "Viitorul Tau", care permite sporirea periodica a sumei economisite fara a necesita crearea unui nou cont de depozit, si contul de economii "Ideal", prin care clientii pot dispune oricand de banii economisiti, fara ca acest lucru sa anuleze dobanda acumulata pana in acel moment.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos