Piraeus Bank ofera dobanzi de pana la 11% pe an pentru depozitele in lei constituite de populatiei

Piraeus Bank ofera dobanzi de pana la 11% pe an pentru depozitele in lei constituite de populatiei

Piraeus Bank Romania a majorat dobanda la depozitele Star pe 3 luni si a lansat inca doua tipuri de astfel de depozite, pe 6 si 12 luni. Banca ofera dobanzi de pana la 11% pe an pentru plasamentele in lei si de pana la  5,25%  pentru cele in euro, se arata intr-un comunicat al institutiei

Piraeus Bank Romania a majorat dobanda la depozitele Star pe 3 luni si a lansat inca doua tipuri de astfel de depozite, pe 6 si 12 luni. Banca ofera dobanzi de pana la 11% pe an pentru plasamentele in lei si de pana la  5,25%  pentru cele in euro, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit.

Banca a lansat depozitul Star la inceputul lunii aprilie, avand initial o perioada de maturitate de 3 luni si o dobanda fixa de 10,5% pe an.

‘’Dupa doua saptamani de la lansare, depozitul Star a devenit unul dintre cele mai populare produse de economisire pe termen scurt, din portofoliul Piraeus Bank Romania. Succesul se datoreaza dobanzilor real pozitive precum si faptului ca indiferent de evolutia pietei, clientii bancii beneficiaza de dobanda pe care au contractat-o la constituirea depozitului. Tinand cont de impactul produsului si de interesul consumatorilor pentru economisirea pe termen mai lung, am atasat depozitului Star doua noi scadente, la 6 si respectiv 12 luni. ‘’, a declarat  Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Banca  ofera dobanzi de 10,50% pe an pentru depozitele in lei constituite pe 3 luni,  la cele pe 6 luni dobanda este de 10,75% pe an, iar la cele pe 12 luni – de 11% pe an. La depozitele in euro,dobanzile anuale sunt de 5% la cele pe 3 luni, 5,10% la cele pe 6 luni si de 5,25% la economiile plasate pe 12 luni.

Piraeus Bank nu percepe comisioane pentru constituirea depozitului si retragerea la scadenta a banilor, iar deschiderea unui cont curent se poate efectua fara alte costuri. In plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plat

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos