Piraeus Bank isi extinde portofoliul cu produsul DepoInvest

Piraeus Bank isi extinde portofoliul cu produsul DepoInvest

DepoInvest este disponibil in toate sucursalele Piraeus Bank Romania si se adreseaza persoanelor fizice care urmaresc atat siguranta oferita de un depozit bancar clasic, cat si castigurile suplimentare din investitii. Noul produs ofera clientului avantajul de a avea acces simultan la dobanzile generoase pe care Piraeus Bank Romania le ofera la depozite, precum si la

DepoInvest este disponibil in toate sucursalele Piraeus Bank Romania si se adreseaza persoanelor fizice care urmaresc atat siguranta oferita de un depozit bancar clasic, cat si castigurile suplimentare din investitii.

Noul produs ofera clientului avantajul de a avea acces simultan la dobanzile generoase pe care Piraeus Bank Romania le ofera la depozite, precum si la investitiile in fonduri mutuale. DepoInvest plaseaza jumatate din suma alocata de client intr-un depozit bancar in EUR sau USD, iar cealalta jumatate in fondurile mutuale puse la dispozitie de Piraeus Bank, asigurand astfel diversificarea investitiilor. Produsul ofera acces la toate cele 14 fonduri mutuale in EUR si USD distribuite de banca si administrate de societati de investitii financiare cu traditie in domeniu, respectiv ING Investment Management si Pioneer Investments. Mai mult decat atat, investitia este lichida pentru ca, la solicitarea clientilor, banca rascumpara oricand unitatile de fond detinute de acestia. In acelasi timp, clientii pot investi suplimentar in fondurile dorite.

Mecanismul de functionare al produsului DepoInvest este simplu si presupune urmatoarele etape:

Selectarea fondurilor care vor fi parte componenta a produsului DepoInvest
Deschiderea unui cont curent in moneda in care urmeaza sa se realizeze investitia (EUR/ USD)
Depunerea sumei de bani dorite in contul deschis; jumatate din aceasta suma va fi investita in fonduri (dupa ce clientul parcurge si semneaza documentatia aferenta fondurilor), cealalta jumatate urmeaza sa fie depusa intr-un depozit la termen fiind bonificata de banca cu dobanda aferenta produsului, fixa pe toata perioada depozitului si platibila la scadenta.

“Cand am creat acest produs, ne-am gandit la facilitarea accesului clientilor la medii de investire-economisire cat mai diverse si complexe. In aceasta perioada de incertitudine si regres economic, fiecare dintre noi ar trebui sa ia in calcul diversificarea plasamentelor. Este o strategie inteleapta si tocmai de aceea am construit DepoInvest, un hibrid cu avantaje clare fata de componentele individuale accesate separat.” a declarat Iuliana Anchidin, Institutional Sales ManagerTreasury & Financial Markets.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos