Piraeus Bank incheie anul in forta

Piraeus Bank Romania a deschis, in luna decembrie, sapte noi sucursale, din care trei in Bucuresti, si a ajuns la o retea nationala de 46 de sucursale, a informat, miercuri, un comunicat al bancii. Noile sucursale din Bucuresti sunt situate in Berceni, Mihail Kogalniceanu si Lacul Tei, iar noile unitati din afara Capitalei sunt in

Piraeus Bank Romania a deschis, in luna decembrie, sapte noi sucursale, din care trei in Bucuresti, si a ajuns la o retea nationala de 46 de sucursale, a informat, miercuri, un comunicat al bancii.

Noile sucursale din Bucuresti sunt situate in Berceni, Mihail Kogalniceanu si Lacul Tei, iar noile unitati din afara Capitalei sunt in Pipera, Afumati, Deva si Tulcea. in Bucurersti, banca a ajuns la o retea de 19 sucursale, se arata in comunicat.

Extinderea realizata "apropie banca de atingerea obiectivelor sale de dezvoltare pentru perioada imediat urmatoare: o retea de 85–90 de sucursale pana la sfarsitul anului 2007 si prezenta Piraeus Bank in fiecare resedinta de judet", se spune in documentul citat.

"Este o realizare pentru noi sa adaugam aceste sapte noi sucursale celor 39 existente deja. O retea extinsa este un element esential pentru abordarea clientilor persoane fizice", a declarat directorul retelei de sucursale a Piraeus Bank Romania, Irina Papadopoulou.

"Dezvoltarea Piraeus Bank Romania este deopotriva una cantitativa, si calitatativa. Pe de o parte, extindem reteaua teritoriala, iar pe de alta parte imbuntatim si completam, in permanenta, oferta de produse si servicii a bancii", a adaugat Papadopoulou. Piraeus Bank Romania ofera clientilor sai, atat persoane fizice cat si juridice, o gama completa de produse si servicii bancare, cum sunt credite ipotecare si imobiliare, credite de refinantare si de consum, solutii de economisire, carduri VISA sau solutii integrate de finantare a firmelor mici si mijlocii (IMM). "De curand, portofoliul de produse al bancii s-a imbogatit cu o noua oferta, varianta de creditare in franci elvetieni", se mai arata in comunicat.

Politica bancii este orientata atat pe segmentul de retail – persoane fizice si IMM-uri, cat si pe segmentul corporate (firme mari), spun reprezentantii bancii.

Piraeus Bank Romania a fost infiintata in anul 1995, sub numele de Pater Credit Bank, si a fost integrata in grupul financiar grec Piraeus la mijlocul anului 2000. Dupa primele noua luni ale anului, Piraeus Bank Romania avea active de 1,32 miliarde lei (375 milioane euro) si o cota de piata de 0,88% pe piata bancara romaneasca, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos