Piraeus Bank are oferta la creditele de nevoi si refinantare

Piraeus Bank Romania scade dobanzile la imprumutul pentru refinantarea unui credit de consum si imprumutul pentru nevoi personale, in lei, de la 12,5% la 10,5% pe an, oferta fiind valabila in perioada 18 decembrie – 15 ianuarie 2007, informeaza, miercuri, un comunicat al bancii. in cazul imprumutului pentru nevoi personale acordat in moneda europeana, dobanda

Piraeus Bank Romania scade dobanzile la imprumutul pentru refinantarea unui credit de consum si imprumutul pentru nevoi personale, in lei, de la 12,5% la 10,5% pe an, oferta fiind valabila in perioada 18 decembrie – 15 ianuarie 2007, informeaza, miercuri, un comunicat al bancii.

in cazul imprumutului pentru nevoi personale acordat in moneda europeana, dobanda anuala scade de la 10,6% la 9,5%, se mai arata in comunicat.

Creditul pentru refinantare se acorda in lei, pentru sume cuprinse intre echivalentul a 500 si 20.000 euro, iar perioada de creditare se intinde de la sase luni la zece ani, perioada maxima fiind acordata pentru imprumuturile care depasesc 5.000 de euro. Creditul se adreseaza persoanelor cu varsta intre 21 si 65 de ani si persoanelor fizice autorizate, se mentioneaza in acelasi comunicat.

"Prin creditul pentru refinantare se pot prelua imprumuturi contractate la alte banci si care au ca destinatie: finantare pentru nevoi personale, credite contractate in magazine, descoperire de cont, imprumuturi pentru achizitionarea de autoturisme, credite pentru nevoi personale cu garantie reala imobiliara", se precizeaza in documentul citat.

Creditul pentru nevoi personale se acorda pentru sume cuprinse intre 150 si 20.000 euro, este disponibil in lei sau euro, iar perioada se intinde de la sase luni si 10 ani. Conditiile de eligibilitate pentru clienti sunt aceleasi ca si in cazul creditului de refinantare, spune comunicatul Piraeus Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos