Piraeus Bank acorda un imprumut de 10 milioane de euro hotelului Vega din Mamaia

Piraeus Bank acorda un imprumut de 10 milioane de euro hotelului Vega din Mamaia

Firma Vega Turism, detinuta de grupul Upetrom, a contractat un credit bancar in valoare de circa zece milioane de euro de la Piraeus Bank, fonduri folosite pentru reamenajarea hotelului Vega din statiunea Mamaia si clasificarea acestuia la cinci stele."Cele zece milioane de euro (…) au vizat reamenajarea hotelului Vega din Mamaia". Dupa un amplu proces

Firma Vega Turism, detinuta de grupul Upetrom, a contractat un credit bancar in valoare de circa zece milioane de euro de la Piraeus Bank, fonduri folosite pentru reamenajarea hotelului Vega din statiunea Mamaia si clasificarea acestuia la cinci stele."Cele zece milioane de euro (…) au vizat reamenajarea hotelului Vega din Mamaia".

Dupa un amplu proces de modernizare, hotelul a fost inclus in categoria cinci stele si va fi redeschis miercuri, 6 august.

Hotelul dispune de 125 de spatii de cazare, structurate pe opt nivele, precum si galerii comerciale, spatii pentru copii, centre de infrumusetare, baruri si piscina.

In prezent, pe litoral functioneaza patru hoteluri clasificate la cinci stele, respectiv Rex, Mamaia si Palm Beach, in Mamaia, si Saturn, in statiunea cu acelasi nume.

Grupul Upetrom, controlat de omul de afaceri Gabriel Comanescu, detine, pe lânga Vega Turism, si compania Grup Servicii Petroliere.

MEDIAFAX

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos