Piraeus Bank a lansat o emisiune de obligatiuni in valoare de 750 milioane euro

Piraeus Bank a lansat o emisiune de obligatiuni in valoare de 750 milioane euro

Piraeus Bank a lansat, miercuri, o noua emisiune de obligatiuni pe trei ani, in valoare de 750 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori din Atena, Athens Stock Exchange. Obligatiunile au fost emise in cadrul programului Euro Medium Term Note (EMTN) al Piraeus Bank, iar emitentul este subsidiara Piraeus Group Finance a

Piraeus Bank a lansat, miercuri, o noua emisiune de obligatiuni pe trei ani, in valoare de 750 milioane de euro, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori din Atena, Athens Stock Exchange.

Obligatiunile au fost emise in cadrul programului Euro Medium Term Note (EMTN) al Piraeus Bank, iar emitentul este subsidiara Piraeus Group Finance a bancii grecesti.

Pietele internationale au primit cu interes emisiunea de obligatiuni, iar comenzile au depasit suma de 1,3 miliarde de euro in cateva ore. La distribuirea obligatiunilor au luat parte 110 investitori din 20 de tari, care au cumparat 90% din totalul obligatiunilor emise pentru investitorii din strainatate.

Aceasta emisiune de obligatiuni completeaza gama de randamente din obligatiuni a Piraeus si intareste statutul bancii grecesti in calitate de emitator de obligatiuni pe pietele internationale, se spune in comunicatul Athens Stock Exchange.

Noile obligatiuni ale Piraeus Bank vor fi listate la Luxembourg Stock Exchange, iar tranzactia a fost gestionata de consultantii Barclays Capital, Merrill Lynch si Natixis.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos