Piata de leasing imobiliar ar putea depasi 1 miliard euro in doi ani

Piata de leasing imobiliar ar putea depasi 1 miliard euro in doi ani

Piata de leasing din Romania s-ar putea dubla in urmatorii doi ani, pana la 1 miliarde de euro, avand in vedere evolutia pietei imobiliare din ultimii ani, a spus directorul de vanzari al Immorent Romania, Vasile Cristescu. In 2007, piata romaneasca de leasing imobiliar a fost de 461,38 milioane euro. Aceasta evolutie a pietei se

Piata de leasing din Romania s-ar putea dubla in urmatorii doi ani, pana la 1 miliarde de euro, avand in vedere evolutia pietei imobiliare din ultimii ani, a spus directorul de vanzari al Immorent Romania, Vasile Cristescu.

In 2007, piata romaneasca de leasing imobiliar a fost de 461,38 milioane euro.
Aceasta evolutie a pietei se datoreaza cresterii preturilor la terenurisi a apetitului investitorilor de profil, considera Cristescu, care a adaugat ca un rol esential il au si companiile multinationale care se vor reloca in Romania.

De asemenea, Cristescu considera ca firmele micisi mijlocii (IMM) reprezinta, de asemenea, un motor important pentru dezvoltarea acestei piete.

Pentru acest an, Immorent Romania estimeaza ca piata de leasing imobiliar va ajunge la 700 milioane euro, in crestere cu 65%.
T
ot pentru acest an, Immorent Romania, filiala locala de leasing a Erste Banksi Sparkassen, estimeaza ca va afisa o valoare a bunurilor finantate de 80,5 milioane euro in crestere cu 20% fata de 2007.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos