Peste 400 de romani s-au asigurat impotriva gripei porcine

Peste 400 de romani s-au asigurat impotriva gripei porcine

EuroIns Romania a extins aria de acoperire a politei de asigurare impotriva gripei A/H1N1in afara Romaniei, prima fiind majorata cu 50% pana la aproximativ 70 euro pentru o perioada de un an, a anuntat vineri asiguratorul. "Datorita cerintelor venite din partea clientilor, EuroIns Romania a extins aria de acoperire a politei si in afara Romaniei",

EuroIns Romania a extins aria de acoperire a politei de asigurare impotriva gripei A/H1N1in afara Romaniei, prima fiind majorata cu 50% pana la aproximativ 70 euro pentru o perioada de un an, a anuntat vineri asiguratorul. "Datorita cerintelor venite din partea clientilor, EuroIns Romania a extins aria de acoperire a politei si in afara Romaniei", se mentioneaza in comunicat. Polita se poate achita in patru rate egale sau in cazul platii integrale cu o reducere de pana la 10%. EuroIns Romania a anuntat ca peste 400 de romani au ales acest tip de asigurare la aproximativ doua saptamani de la lansarea pe piata a acestui produs.

Asigurarea impotriva virusului A/H1N1 este un supliment la polita de baza Asigurarea de accidente a persoanelor. Suma asigurata este de 5.000 euro in caz de deces, respectiv de 20 euro pe zi in caz de spitalizare pentru maximum 45 de zile si de 15 euro pe zi in caz de convalescenta, pe o perioada de cel mult 65 de zile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos