Peste 40% din investitiile romanilor vor merge in fonduri mutuale

Peste 40% din investitiile romanilor vor merge in fonduri mutuale

Cu totii dorim ca economiile nostre sa nu-si piarda puterea de cumparare si sa isi creasca valoarea. Se pare ca romanul, obisnuit sa-si plaseze banii in cel mai sigur loc (vezi CEC!), dupa aderare se va reorienta catre tipuri de investire mai riscante, potrivit unei analize prezentata de Banca Comerciala Romana. Printre acestea amintim contul

Cu totii dorim ca economiile nostre sa nu-si piarda puterea de cumparare si sa isi creasca valoarea. Se pare ca romanul, obisnuit sa-si plaseze banii in cel mai sigur loc (vezi CEC!), dupa aderare se va reorienta catre tipuri de investire mai riscante, potrivit unei analize prezentata de Banca Comerciala Romana. Printre acestea amintim contul individual de investitii, fondurile mutuale, afacerile imobiliare, fondurile private de pensii, obligatiunile municipale si corporatiste. … Cercetarile de piata mai arata ca politele de asigurari vor deveni tot mai tentante, datorita randamentelor mari obtinute in comparatie cu cele oferite de sistemul bancar. Studiile arata ca in Romania se previzioneaza cresteri importante ale altor instrumente investitionale decat depozitele. Astfel, peste 40% din investitii pe an vor merge in fonduri mutuale si mai mult de 20% in produse de asigurare.

Citeste mai mult despre fonduri mutuale, cum functioneaza ele, cum se investeste, cum se castiga si ce riscuri implica investitia in astfel de instrumente aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos