Peste 1000 de noi clienti pentru HVB Banca pentru Locuinte in fiecare luna

Peste 1000 de noi clienti pentru HVB Banca pentru Locuinte in fiecare luna

Intrata in 2005 pe piata bancara romaneasca, HVB Banca pentru Locuinte, reuseste sa castige increderea tot mai multor romani. Potrivit lui Edgar Pillath, director general al HVB Banca pentru Locuinte, banca atrage lunar intre 1000 si 2000 de noi clienti. "Suntem inca o banca tanara, existand din 2005, dar din ce in ce mai multi

Intrata in 2005 pe piata bancara romaneasca, HVB Banca pentru Locuinte, reuseste sa castige increderea tot mai multor romani. Potrivit lui Edgar Pillath, director general al HVB Banca pentru Locuinte, banca atrage lunar intre 1000 si 2000 de noi clienti.

"Suntem inca o banca tanara, existand din 2005, dar din ce in ce mai multi cetateni au incredere in noi. In fiecare luna castigam intre 1000 si 2000 de clienti noi. Toti clientii nostrii sunt castigatori. Cei din aceasta seara castiga cate trei premii. In primul rand prima de stat, apoi un credit avantajos si in al treilea rand, premii", a mentionat Edgar Pillath in deschiderea festivitatii de premiere a concursului “Castiga cu Bauspar”. Banca specializata in comercializarea de produse de economisire-creditare, va acorda primele credite locative incepand cu luna martie a acestui an, in conditiile in care clientii bancii vor atinge cifra de evaluare necesara.

HVB BpL trimite un Passat in Satu Mare

HVB Banca pentru Locuinte, a stabilit prin tragerea la sorti castigatorii concursului "Castiga cu Bauspar". Concursul s-a desfasurat in perioada septembrie – decembrie 2006. Toti clientii care au incheiat contracte de economisire – creditare in aceasta perioada au intrat in concurs.

Castigatorul marelui premiu, un autoturism Volkswagen Passat, este Zimbru Dumitru din Satu Mare. Au mai fost oferite premii constand in 50 de camere foto digitale si 5 televizoare LCD.

"Am remarcat increderea cu care clientii au participat la concursurile organizate de banca noastra si avem convingerea ca si in acest an, noii nostrii clienti vor dori sa participe la concursurile pe care le avem in vedere", a declarat Edgar Pillath.

Bauspar este un produs de economisire – creditare care se desfasoara in 2 etape. Prima etapa este cea de economisire, in care clientul economiseste un minim de pana la 40% din suma contractata, beneficiind si de sprijinul Statului care il rasplateste anual cu o prima de 15% la soldul economisit. Banca acorda o dobanda pentru economii de pana la 4,5%. In cea de-a doua etapa, cea de creditare, banca ofera posibilitatea obtinerii unui credit in lei cu dobanda fixa de pana la 4,5%, in functie de produsul ales.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos