Pensiile private vor reduce veniturile bugetare cu doua mld. euro, in cinci ani

Pensiile private vor reduce veniturile bugetare cu doua mld. euro, in cinci ani

Implementarea sistemului de pensii administrate privat va diminua, in urmatorii cinci ani, veniturile bugetare cu douamiliarde de euro, sumacare va putea fi acoperitade Ministerul Finantelor Publice, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort, Sebastian Vladescu. Deficitul prevazut va reprezenta 0,2-0,3% pe an din Produsul Intern Brut estimat pe urmatorii cinci ani. Vladescu

Implementarea sistemului de pensii administrate privat va diminua, in urmatorii cinci ani, veniturile bugetare cu douamiliarde de euro, sumacare va putea fi acoperitade Ministerul Finantelor Publice, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul de resort, Sebastian Vladescu.

Deficitul prevazut va reprezenta 0,2-0,3% pe an din Produsul Intern Brut estimat pe urmatorii cinci ani.

Vladescu a afirmat ca Ministerul Finantelor va finanta deficutul bugetului consolidat, insanu au fost purtate discutii in prezent referitoare la modalitatea de acoperire a deficitului rezultat din transferul procentului de 2% din pensia de stat catre cea administrataprivat.

Ministrul a participat, joi, la o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Muncii, avand ca tema lansarea etapei de autorizare si avizare a administratorilor fondurilor de pensii.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos