Pensiile pot fi incasate si de la Banca Transilvania

Pensiile pot fi incasate si de la Banca Transilvania

Banca Transilvania a incheiat cu Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) o conventie care prevede, incepand cu luna martie a.c., posibilitatea incasarii pensiilor prin intermediul cardului Visa Electron “Global” de la Banca Transilvania. Beneficiarii acestui parteneriat  – clienti actuali si potentiali ai bancii – sunt pensionarii din sistemul public de

Banca Transilvania a incheiat cu Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale (CNPAS) o conventie care prevede, incepand cu luna martie a.c., posibilitatea incasarii pensiilor prin intermediul cardului Visa Electron “Global” de la Banca Transilvania. Beneficiarii acestui parteneriat  – clienti actuali si potentiali ai bancii – sunt pensionarii din sistemul public de pensii si / sau beneficiarii de drepturi prevazute de legi speciale.

Pensionarii doritori trebuie doar sa isi deschida un cont curent la Banca Transilvania si sa completeze, la oricare dintre sediile Bancii Transilvania din tara, un formular prin care solicita primirea pensiilor in acest cont. Ulterior, acestora li se va emite cardul de debit Visa Electron “Global”, cu ajutorul caruia pot accesa sumele din contul curent.
 
Cardul Visa Electron “Global”, pus la dispozitie de Banca Transilvania pentru primirea acestor venituri, este un produs foarte avantajos pentru pensionari, avand cele mai mici comisioane de pe piata. In plus, Banca Transilvania nu practica nici o taxa pentru retragerea de numerar de la bancomatele proprii si nici pentru utilizarea cardului la comercianti – pentru cumpararea de bunuri sau servicii. Practic, clientul nu trebuie decat sa achite taxa de deschidere de cont, in valoare de 3 lei.

Pensionarii au la dispozitie, pentru folosirea cardului si pentru primirea de consultanta, o retea extinsa de unitati bancare, formata din 356 de sucursale si agentii. In plus, Banca Transilvania dispune de peste 530 de bancomate si aproximativ 4.800 de POS-uri.

Gabriela Nistor, Director Retail Banking, Banca Transilvania, afirma: “Foarte multi pensionari au solicitat in ultimul timp la Banca Transilvania virarea pensiilor in conturi, ei fiind atrasi de numarul mare de sedii, de amabilitatea personalului, dar si de produsele noastre – in special de cele de economisire. Colaborarea cu Casa Nationala de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale faciliteaza abordarea acestui segment distinct de clienti, pentru care punem la dispozitie unul dintre cele mai atractive instrumente de plata: cardul pentru plata pensiilor, simplu, usor de utilizat si cu costuri foarte mici, cele mai multe tranzactii nefiind comisionate”.

Banca Transilvania este unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata bancara din Romania. Pana acum a emis peste 900.000 de carduri si are o cota de piata de 9,88%. In plus, banca pune la dispozitia clientilor un portofoliu de 14 carduri de credit si de debit, segmentate in functie de caracteristicile publicului tinta. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos