Pensii pe card si la Banca Romaneasca

Pensii pe card si la Banca Romaneasca

Banca Romaneasca a semnat conventia de plata a pensiilor cu Casa Nationala de Pensii Publice, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a-si primi pensiile si indemnizatiile pe card. In baza acestei conventii, clientii Bancii Romanesti vor putea incasa in conturile lor pensiile din sistemul public de pensii din Romania si/sau alte indemnizatii prevazute de legi

Banca Romaneasca a semnat conventia de plata a pensiilor cu Casa Nationala de Pensii Publice, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a-si primi pensiile si indemnizatiile pe card.

In baza acestei conventii, clientii Bancii Romanesti vor putea incasa in conturile lor pensiile din sistemul public de pensii din Romania si/sau alte indemnizatii prevazute de legi speciale. Din categoria acestor indemnizatii speciale fac parte: pensiile anticipate, pensiile anticipate partiale, pensiile de urmas, pensiile de invaliditate si pensiile pentru limita de varsta.
Exceptie fac pensiile militare si pensiile agricultorilor, care nu pot fi incasate pe card deoarece nu sunt platite prin Casa Nationala de Pensii Publice.

Pensionarii care doresc sa beneficieze de aceasta facilitate, dar nu au inca un cont la Banca Romaneasca, pot solicita deschiderea unui cont curent prin completarea unui formular prin care cer virarea pensiilor in acest cont.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos