Parteneriat intre BCR si Asociatia Sibiu

Banca Comerciala Romana (BCR) si Asociatia Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007 au incheiat, vineri 15 decembrie 2006, un contract de parteneriat prin care BCR, ca Partener Oficial, va sustine financiar derularea tuturor evenimentelor din Programul Sibiu 2007, devenind Banca Oficiala a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007. Acordul a fost semnat din partea BCR de

Banca Comerciala Romana (BCR) si Asociatia Sibiu – Capitala Culturala Europeana 2007 au incheiat, vineri 15 decembrie 2006, un contract de parteneriat prin care BCR, ca Partener Oficial, va sustine financiar derularea tuturor evenimentelor din Programul Sibiu 2007, devenind Banca Oficiala a Capitalei Culturale Europene Sibiu 2007.

Acordul a fost semnat din partea BCR de catre presedintele executiv, Nicolae Danila iar din partea Asociatiei Sibiu-Capitala Culturala Europeana 2007 de catre Klaus Werner Johannis, primarul Municipiului Sibiu si presedintele Asociatiei Sibiu 2007.

„Aplicam consecvent o filosofie la care tinem foarte mult, si anume ca, cei care obtin valoare prin parteneriatul cu societatea au datoria de a intoarce catre aceasta o buna parte. Trebuie ca o institutie, o organizatie cum este si BCR, sa construiasca ceva trainic care sa ramana in urma contributiei acesteia, ceva cu care sa se mandreasca atat societatea in ansamblu, cat si colectivul organizatiei respective“, a declarat presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila.

“Ne bucura foarte mult semnarea acestui contract de parteneriat intre Asociatia Sibiu 2007 si BCR. Prin acest parteneriat, Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, program de importanta nationala, primeste un sprijin financiar foarte substantial. Majoritatea oamenilor considera ca banii si cultura merg pe drumuri diferite. Sprijinirea Asociatiei Sibiu-Capitala Culturala Europeana 2007 si a municipalitatii Sibiului pentru organizarea si desfasurarea in bune conditii si cu rezultate deosebite a programului cultural al anului 2007 este un obiectiv pe care BCR trebuie sa si-l propuna din postura de lider si cetatean institutional responsabil“, a precizat Nicolae Danila.

La eveniment au participat membrii de marca ai Prefecturii, Consiliului Judetean, Consiliului Local, Primariei Municipiului Sibiu precum si numerosi reprezentanti ai mass mediei locale si centrale.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos