Panciu, GE Money: Vom accelera vanzarea creditelor ipotecare

Panciu, GE Money: Vom accelera vanzarea creditelor ipotecare

Incepand cu luna februarie 2010, Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE), anunta compania. El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money. Paul Panciu

Incepand cu luna februarie 2010, Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE), anunta compania. El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money.

Paul Panciu are 33 de ani si a inceput sa lucreze la GE Money in august 2007 ca Alternative Sales Channels Manager, punand bazele retelei de vanzari prin canale alternative. In februarie anul urmator a fost  promovat Sales Manager, pozitie din care a coordonat cu succes reteaua de sucursale, echipa de vanzari directe si canalele de vanzari indirecte.

Anterior venirii sale la GE Money a lucrat pentru Credit Europe Bank ca Alternative Sales Channels Manager (2006 – 2007) si ca Regional Sales Manager  (2005-2006). Panciu are un Master in International Business obtinut in Norvegia la Norwegian School of Economics and Business Administration (NHH), o diploma in Business Administration si, de asemenea, este absolvent al SNSPA.

„Obiectivele noastre imediate sunt de accelerare a vanzarilor de credite ipotecare si cred ca experienta mea anterioara in vanzari va contribui la atingerea acestora. In egala masura importante sunt optimizarea costurilor, pastrarea delincventei in limite controlabile pentru actualul context si mai ales pastrarea aceluiasi spirit energic si optimist al intregii echipe .” a declarat Paul Panciu, director general al companiei de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos