OTP Leasing Romania a deschis 7 sucursale operationale

OTP Leasing Romania a deschis 7 sucursale operationale

OTP Leasing Romania IFN SA, companie membra a OTP Group, a deschis 7 sucursale operationale in orasele Constanta, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Cluj si Iasi, transmite banca intr-un comunicat. OTP Leasing Romania IFN SA isi continua asfel planul sau de dezvoltare pe piata de profil si, cu aceasta ocazie, in perioada 15 Aprilie – 15

OTP Leasing Romania IFN SA, companie membra a OTP Group, a deschis 7 sucursale operationale in orasele Constanta, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Cluj si Iasi, transmite banca intr-un comunicat.

OTP Leasing Romania IFN SA isi continua asfel planul sau de dezvoltare pe piata de profil si, cu aceasta ocazie, in perioada 15 Aprilie – 15 Mai 2008, ofera tuturor clientilor noi, impreuna cu Societatea de asigurari Asiban, pe tot parcursul primului an de leasing, asigurare CASCO gratuita la societatea ASIBAN.

“OTP Leasing Romania isi mentine obiectivul principal anuntat la infiintarea companiei, acela de a deveni unul dintre primii 10 jucatorii din piata de leasing din Romania, dupa primii 2 ani de activitate, cu o cota de piata de aproximativ 7-8%. Deschiderea acestor 7 sucursale face parte din planul de dezvoltare pe termen mediu al companiei. Ne propunem ca, pentru acest an, sa atingem o cifra de afaceri de 200 milioane euro”, a declarat Mircea Dihel, Director General OTP Leasing Romania.

OTP Leasing Romania si-a inceput activitatea in august 2007, iar la finalul anului trecut a avut o cifra de afaceri de 36 mil euro. Obiectul de activitate al companiei il constituie prestarea serviciilor de leasing financiar, printr-o gama variata de produse: leasing auto, de echipamente si imobiliar, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos