OTP Bank scade dobanzile la creditele in franci elvetieni

OTP Bank Romania a redus dobanzile la creditele in franci elvetieni, pentru  imprumuturile de nevoi personale cu si fara ipoteca, pentru creditele auto si la cele ipotecare, de achizitii si constructii, se arata intr-un comunicat de presa. Pe langa aceste masuri OTP vine si cu o oferta: "La acordarea oricarui credit, din cele de mai

OTP Bank Romania a redus dobanzile la creditele in franci elvetieni, pentru  imprumuturile de nevoi personale cu si fara ipoteca, pentru creditele auto si la cele ipotecare, de achizitii si constructii, se arata intr-un comunicat de presa. Pe langa aceste masuri OTP vine si cu o oferta: "La acordarea oricarui credit, din cele de mai sus, OTP Bank Romania ofera gratuit un abonament la serviciul OTPdirekt, timp de un an de zile".

Noile dobanzi in franci elvetieni practicate de OTP Bank incepand cu 1 decembrie

Pentru creditele de nevoi personale in franci elvetieni, dobanda scade de la 8% la 7,5%, pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca in aceeasi valuta, dobanda se micsoreaza de la 7,5% la 6,5%, iar pentru creditele auto in franci elvetieni, dobanda se modifica de la 7,5% la 7% pe an. In cazul creditelor ipotecare, de achizitii si constructii in franci elvetieni, banca anunta o dobanda 5,5% (vechea dobanda era 6,5%).

.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos