OTP Bank a lansat o noua oferta la creditul de nevoi personale: ZERO LEI dobanda in fiecare a 12-a luna

OTP Bank a lansat o noua oferta la creditul de nevoi personale: ZERO LEI dobanda in fiecare a 12-a luna

OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte speciale, cu multiple avantaje, la creditul de nevoi personale fara ipoteca, in lei: pana la data de 12 octombrie 2012, clientii bancii platesc dobanda doar 11 luni in fiecare an calendaristic*. Creditul ofera siguranta ratelor egale, cu dobanda fixa pe toata perioada de acordare**. Astfel, clientii isi

OTP Bank Romania anunta lansarea unei noi oferte speciale, cu multiple avantaje, la creditul de nevoi personale fara ipoteca, in lei: pana la data de 12 octombrie 2012, clientii bancii platesc dobanda doar 11 luni in fiecare an calendaristic*.

Creditul ofera siguranta ratelor egale, cu dobanda fixa pe toata perioada de acordare**. Astfel, clientii isi pot planifica mai bine cheltuielile personale, fara griji in privinta fluctuatiilor cursului valutar sau a dobanzii de referinta ROBOR.

Aprobarea creditului este foarte rapida: in maximum 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, clientii pot avea banii in cont.

OTP Bank recomanda acest tip de credit clientilor care obtin venituri in lei, oferindu-le multiple avantaje, precum:

• ZERO lei dobanda in fiecare a 12-a luna de creditare, pentru clientii care isi achita ratele la timp, fara nicio intarziere pe o perioada anterioara de 11 luni;
• ZERO comision de analiza dosar;
• ZERO comision de deschidere si administrare cont curent;
• ZERO comision lunar de administrare a creditului;
Dobanda fixa si rate lunare egale, pe toata perioada de acordare a creditului, indiferent de variatia ROBOR;
Documentatie simplificata si aprobare rapida, in numai 24 de ore de la depunerea documentatiei complete;
• Gama variata de venituri acceptate;
Suma maxima de creditare de pana la 66.000 RON, pe o perioada de pana la 10 ani;
Oferta este valabila si pentru refinantari;

„Intotdeauna ne-am propus sa ne intampinam clientii cu produse de calitate superioara, personalizate pe nevoile reale ale acestora. Am lansat aceasta oferta speciala ca solutie pentru cei care au nevoie de un imprumut rapid, oferindu-le astfel posibilitatea de a putea reactiona in timp real la orice surprize sau oportunitati neasteptate. In plus, OTP Bank isi rasplateste clientii bun-platnici. In fiecare an calendaristic, a 12-a dobanda lunara este cadou, pentru clientii care isi achita ratele la timp, fara nicio intarziere pe o perioada anterioara de 11 luni”, a declarat Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice, OTP Bank Romania.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos