OTP a cumparat 83% din actiunile bancii Kulska

OTP Bank a cumparat 83% din actiunile bancii sarbe Kulska si intentioneaza sa uneasca sub aceeasi umbrela cele trei institutii bancare pe care le detine acum în Serbia, informeaza vineri Budapest Business Journal. OTP mai cumparase, pe patru decembrie, 26% din actiunile bancii sarbe, iar acum si-a marit participatia, în cadrul unei oferte publice, care

OTP Bank a cumparat 83% din actiunile bancii sarbe Kulska si intentioneaza sa uneasca sub aceeasi umbrela cele trei institutii bancare pe care le detine acum în Serbia, informeaza vineri Budapest Business Journal.

OTP mai cumparase, pe patru decembrie, 26% din actiunile bancii sarbe, iar acum si-a marit participatia, în cadrul unei oferte publice, care s-a încheiat miercuri.

Banca ungara va începe procesul de fuziune al Kulska cu bancile sarbe Zepter si Niska, pentru a avea acoperire pe întreaga piata. Oficialii bancii maghiare se asteapta ca, pana în aprilie, noua banca sa aiba o singura conducere. OTP nu a dat nici un detaliu legat de pretul platit pentru achizitie.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos