Ordonanta privind creditele populatiei a fost modificata in favoarea bancilor

Ordonanta privind creditele populatiei a fost modificata in favoarea bancilor

Ziarul "Evenimentul zilei" ofera detalii, in editia de astazi, despre amendamentele formulate de membrii Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare la Ordonanta de Urgenta 50/2010 privind creditele populatiei. " Lobby-ul si amenintarile bancherilor nu au ramas fara efect. Ieri, membrii Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare din Camera Deputatilor au adus mai multe

Ziarul "Evenimentul zilei" ofera detalii, in editia de astazi, despre amendamentele formulate de membrii Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare la Ordonanta de Urgenta 50/2010 privind creditele populatiei. " Lobby-ul si amenintarile bancherilor nu au ramas fara efect. Ieri, membrii Comisiei pentru Politica Economica, Reforma si Privatizare din Camera Deputatilor au adus mai multe amendamente OUG 50/2010, privind creditele populatiei. Conform noilor modificari, clientii pot sa-si ia adio de la marjele de 1% pe care visau sa le obtina in negocierile cu bancile. Creditorii vor putea aplica in continuare marjele de dobânda pe care le-au propus clientiilor, in luna septembrie, prin actele aditionale la creditele vechi, conform OUG 50/2010, scrie "Evenimentul zilei".

"Ordonanta priveste transpunerea in legislatia romaneasca a unei directive europene, care are ca scop transparenta in creditare si nu micsorarea dobanzilor, asa cum gresit a fost inteles. Am incercat sa gasim o cale de mijloc in asa fel incat sa repornim motorul economiei si nici sa nu omoram bancile. Prin aceasta am vrut sa facem conditii cat mai transparente pentru toti", a tinut sa sublinieze Mihai Tudose, presedintele Comisiei. Amanunte despre modificarile care vor fi aduse ordonantei privind creditele populatiei sunt prezentate pe www.evz.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos