Omniasig vinde produse de asigurare pentru locuinta in reteaua de magazine Carrefour

Omniasig vinde produse de asigurare pentru locuinta in reteaua de magazine Carrefour

Omniasig in parteneriat cu  Carrefour Romania ofera pana pe 31 iulie serviciul de asigurare a locuintei "Express Cassa" la pretul de 100 lei pentru o locuintain valoare de 50.000 euro si este disponibilin magazinele Carrefour, a anuntat vineri retailer-ul. Serviciul este valabil din 19 aprilie si completeaza celelalte servicii oferite de Carrefourin parteneriat cu Omniasig. Asigurarea

Omniasig in parteneriat cu  Carrefour Romania ofera pana pe 31 iulie serviciul de asigurare a locuintei "Express Cassa" la pretul de 100 lei pentru o locuintain valoare de 50.000 euro si este disponibilin magazinele Carrefour, a anuntat vineri retailer-ul.

Serviciul este valabil din 19 aprilie si completeaza celelalte servicii oferite de Carrefourin parteneriat cu Omniasig. Asigurarea "Express Cassa" acopera riscul de incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, furtul bunurilor,in limita a 20% din suma asigurata a acestora si, optional, risculin caz de cutremur.

Potentialii clienti pot afla informatii despre acest serviciuin agentiile de voiaj "Carrefour Voiaj", precum siin standuri special amenajate in Carrefour Militari, Carrefour Baneasa, Carrefour Colentina, Carrefour Unirii, Carrefour Orhideea, Carrefour Iasi, Cluj, Constanta, Ploiesti, Brasov,in Carrefour Braila si, din 17 aprilie, siin Carrefour Suceava.

Omniasig, al doilea jucator din piata de asigurari romaneasca, face parte din grupul financiar Vienna Insurance Group, care mai detinein Romania companiile Omniasig Life, Omniasig Pensii, Unita, Agras si Asirom. Omniasig a afisat, pentru 2007, prime brutein valoare de 884 milioane lei (264,8 milioane euro),in crestere cu circa 65% fata 2006 candinregistrase afaceri de 536 milioane lei (152 milioane euro).
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos