OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza produsul VIVA CASA

OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza produsul VIVA CASA

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prima societate de asigurari din Romania care lanseaza, incepand cu ianuarie 2013, un nou produs de asigurare de locuinta de tip TOATE RISCURILE, sub denumirea comerciala VIVA CASA. Produs unic si inovator pe piata din Romania, VIVA CASA, se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care au in

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prima societate de asigurari din Romania care lanseaza, incepand cu ianuarie 2013, un nou produs de asigurare de locuinta de tip TOATE RISCURILE, sub denumirea comerciala VIVA CASA.

Produs unic si inovator pe piata din Romania, VIVA CASA, se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice care au in proprietate cladiri cu destinatia de locuinta de serviciu si doresc sa beneficieze de o solutie de protectie completa.

Prin achizitionarea unei polite VIVA CASA, Asiguratul poate beneficia de protectie dubla integrata prin extinderea acoperirii cu servicii de asistenta tehnica, facilitati de plata, promptitudine in solutionarea daunelor, Call Center dedicat pentru notificarea evenimentelor asigurate la numarul de telefon 021.9669, disponibil 24h/24h, 7 zile din 7.

„Prin lansarea produsului VIVA CASA, OMNIASIG Vienna Insurance Group continua seria de produse a caror dezvoltare se bazeaza pe conceptul toate riscurile si dovedeste inca o data ca este promotorul inovatiei oferind modele de business in tara noastra. Ne propunem sa inovam atat din punct de vedere al produselor cat si al serviciilor pe care le oferim pentru a crea satisfactie garantata clientilor nostri.” a declarat Mihail Tecau Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Actuala companie OMNIASIG Vienna Insurance Group este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care sa aiba capacitatea de a oferi clientilor sai o calitate superioara a serviciilor de asigurare si care sa poata deveni lider al pietei de asigurari, obiectiv indeplinit la finele semestrului I al anului 2012.

Vienna Insurance Group este liderul pietei asigurarilor atat in Austria cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii in 24 de tari formeaza un Grup cu traditie indelungata, branduri puternice si relatii stranse cu clientii. VIG are o experienta in domeniul asigurarilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pietele sale de baza. Pozitionata excelent, intr-o regiune de 180 milioane oameni, Grupul profita de oportunitatile de crestere pe termen lung. Vienna Insurance Group este cea mai buna companie nominala listata de ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena, actiunile sale sunt listate si la Bursa din Praga.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos