OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza asigurarea privata de sanatate OMNISANA, cu serviciul MULTICLINIC

OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza asigurarea privata de sanatate OMNISANA, cu serviciul MULTICLINIC

OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza asigurarea privata de sanatate OMNISANA, produs inovativ pe piata de asigurari din Romania, care ofera asiguratilor servicii de sanatate multiclinic, incluzand accesul la o gama foarte vasta de specializari medicale, programari si consiliere telefonica din partea personalului medical. Prin achizitionarea unei polite OMNISANA, asiguratul beneficiaza de examinari medicale, servicii ambulatorii

OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza asigurarea privata de sanatate OMNISANA, produs inovativ pe piata de asigurari din Romania, care ofera asiguratilor servicii de sanatate multiclinic, incluzand accesul la o gama foarte vasta de specializari medicale, programari si consiliere telefonica din partea personalului medical.

Prin achizitionarea unei polite OMNISANA, asiguratul beneficiaza de examinari medicale, servicii ambulatorii paraclinice, servicii clinice ambulatorii de specialitate, stomatologie, transport medicalizat/ asistat, urgente, inclusiv proceduri de diagnosticare, spitalizare de zi, spitalizare continua si transport nemedicalizat.

Asigurarea privata de sanatate OMNISANA dispune de cea mai extinsa retea de furnizori de servicii de sanatate, peste 500 de astfel de furnizori, si ofera posibilitatea asiguratilor de a alege dintre clinici de renume, spitale sau cabinete medicale specializate, din Bucuresti si din tara.

Asiguratii pot apela Call Center-ul MEDIFON, la numarul de telefon 021.9299, 24h/24h, 7 zile din 7, unde personal medical specializat le va facilita obtinerea informatiilor necesare de natura medicala sau tehnica si ii va asista in programarea serviciilor medicale necesare.

„Prin lansarea asigurarii private de sanatate OMNISANA, produs unic si inovativ, simplificam accesul la servicii de sanatate operative, de calitate, pentru clientii nostri si dovedim ca OMNIASIG Vienna Insurance Group este o companie moderna, care ofera modele noi de business in tara noastra. In calitate de lider al pietei asigurarilor intelegem sa ne manifestam pe piata nu doar din perspectiva fortei de vanzare ci si prin introducerea unor produse noi, inovative, care sa creeze reale beneficii pentru cei care le vor utiliza “- a declarat Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Asigurarea privata de sanatate OMNISANA este conceputa pentru a se putea satisface nevoi de servicii de sanatate variate, fie nevoi individuale (persoane fizice) sau de grup ( persoane juridice). Produsul este structurat pe 3 planuri de acoperire, iar pentru persoane juridice contine o componenta de medicina a muncii, eliminand astfel acest cost pentru companiile asigurate.

„Sanatatea este una din preocuparile principale ale oamenilor, indiferent ca vorbim de mame si copii lor, familii, persoane mai in varsta, angajati sau angajatori, de aceea ne-am propus ca prin OMNISANA sa oferim solutii eficiente la problemele care intereseaza publicul in general si clientii nostri in special.” – a mai adaugat Mihai Tecau.
Actuala companie OMNIASIG este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care sa aiba capacitatea de a oferi clientilor sai o calitate superioara a serviciilor de asigurare si care sa devina lider de piata, obiectiv indeplinit la numai doua luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasata companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul in Viena, este unul din grupurile de asigurari lider din Europa Centrala si de Est. In afara pietei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activa, prin subsidiare si grupuri de asigurari, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos