OMNIASIG a semnat protocolul cu PAID pentru vanzarea politelor obligatorii de asigurare a locuintelor

OMNIASIG a semnat protocolul cu PAID pentru vanzarea politelor obligatorii de asigurare a locuintelor

OMNIASIG Vienna Insurance Group a semnat protocolul de colaborare cu Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), in scopul comercializarii de asigurari obligatorii de locuinte. În paralel, cu sprijinul PAID si al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), OMNIASIG VIG a dezvoltat aplicatia informatica necesara vanzarii politelor de asigurare obligatorie a locuintelor PAD. În termenul cel

OMNIASIG Vienna Insurance Group a semnat protocolul de colaborare cu Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale (PAID), in scopul comercializarii de asigurari obligatorii de locuinte.

În paralel, cu sprijinul PAID si al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), OMNIASIG VIG a dezvoltat aplicatia informatica necesara vanzarii politelor de asigurare obligatorie a locuintelor PAD. În termenul cel mai scurt, toti clientii actuali si potentiali ai OMNIASIG VIG vor putea achizitiona polita PAD, alaturi de asigurarea facultativa a locuintei.

“OMNIASIG VIG apreciaza solutia gasita prin prezentele norme adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiara privind Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, respectiv ca si asiguratorii care nu sunt membri PAID sa poata vinde polita obligatorie de asigurare a locuintei. Consideram ca aceasta solutie asigura un mediu concurential corect tuturor jucatorilor din aceasta piata si va oferi clientilor o varietate cuprinzatoare de optiuni in alegerea unei polite de asigurare a locuintei.
Asiguratorii vor trebui sa depuna eforturi prin training intensiv si o comunicare eficienta pentru a convinge clientii ca este absolut necesar ca asigurarea obligatorie a locuintei sa fie insotita si de o asigurare facultativa, pentru o protectie deplina – fie pentru o suma asigurata mai mare de cea stipulata prin lege de 10.000 sau 20.000 euro, fie pentru riscuri care nu sunt cuprinse in polita PAD, dar care au un grad de incidenta mai ridicat decat cele catastrofale”, a declarat domnul Mihai Tecau, Presedinte Directorat OMNIASIG VIG.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurari din Romania, avand un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa. OMNIASIG VIG este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Consiliul de Supraveghere si Directorat. În prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piata asigurarilor din Romania.

Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pietei asigurarilor atat in Austria cat si in Europa Centrala si de Est. Aproximativ 50 de companii in 24 de tari formeaza un Grup cu o traditie indelungata, branduri puternice si relatii stranse cu clientii. VIG are o experienta in domeniul asigurarilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajati, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pietele sale de baza. Asadar, Grupul este pozitionat excelent pentru a profita de oportunitatile de crestere pe termen lung, intr-o regiune cu 180 milioane de oameni. Vienna Insurance Group este cea mai bine clasata companie conform ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena; actiunile sale sunt listate si la Bursa de Valori din Praga.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos