Oficialii Erste anunta ca preluarea BCR este in grafic

Oficialii Erste anunta ca preluarea BCR este in grafic

In maxim o luna, Erste Bank va finaliza preluarea BCR. Informatia a fost prezentata de Rupert Dollinger, seful departamentului de resurse umane Erste Bank, cu ocazia unei conferinte de presa privind programul Executive MBA al Universitatii de Stiinte Economice din Viena. “Vom putea finaliza preluare pana in a treia saptamana din septembrie”, a declarat oficialul

In maxim o luna, Erste Bank va finaliza preluarea BCR. Informatia a fost prezentata de Rupert Dollinger, seful departamentului de resurse umane Erste Bank, cu ocazia unei conferinte de presa privind programul Executive MBA al Universitatii de Stiinte Economice din Viena. “Vom putea finaliza preluare pana in a treia saptamana din septembrie”, a declarat oficialul Erste, precizand de asemenea ca procesul de preluare se incadreaza in graficul prevazut de banca austriaca.

Rupert Dollinger a refuzat sa dezvaluie detalii suplimentare despre procesul de integrare a BCR, referitoare la procesul de restructurare, planul de afaceri sau identitatea vizuala a bancii. Aceste informatii vor fi prezentate publicului de oficialii austrieci la inceputul lui octombrie. “Toate consecintele privind planul de afaceri al BCR vor fi prezentate pe 9 octombrie, la un eveniment care va avea loc in Bucuresti”, a precizat Dollinger.

Cateva amanunte despre planurile austriecilor in privinta BCR a dezvaluit Andreas Treichl, directorul general al Erste Bank. “Daca denumirea si logo-ul bancii sunt de calitate le pastram. Am demonstrat-o si in cazul altor achizitii. Cum BCR este de calitate, vom pastra numele si logo-ul, doar scrisul va fi mai stralucitor, cum ne place noua”, preciza acesta la inceputul anului acesta.

In privinta restructurarilor, Andreas Treichl a subliniat atunci ca Erste va renunta numai la sucursalele si angajatii neproductivi. “Vom deschide, vom inchide, este o activitate continua si va depinde in principal de mobilitate. Pentru Erste, resursa importanta sunt oamenii, dar oamenii calificati. Doar cei calificati vor ramane la BCR. Nu pot sa spun ca toti vor ramane”, a declarat oficialul austriac. Potrivit planurilor bancii austriece, procesul de integrare a BCR ar trebui sa se finalizeze la sfarsitul verii lui 2007.

Nicoleta Margineanu
nicoleta.margineanu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos