Oficialii AG2R nu exclud vanzarea fondului de pensii

Oficialii AG2R nu exclud vanzarea fondului de pensii

AG2R, care ocupa locul 17 in topul fondurilor de pensii private obligatorii (pilonul II), nu exclude vanzarea portofoliului de clienti si iesirea din aceasta afacere, a declarat Petru Dandea, vicepresedintele confederatiei sindicale Cartel Alfa, unul dintre actionarii fondului. "Decizia privind viitorul fondului va fi luata de actionari in perioada urmatoare. Vom incerca sa ne crestem

AG2R, care ocupa locul 17 in topul fondurilor de pensii private obligatorii (pilonul II), nu exclude vanzarea portofoliului de clienti si iesirea din aceasta afacere, a declarat Petru Dandea, vicepresedintele confederatiei sindicale Cartel Alfa, unul dintre actionarii fondului.

"Decizia privind viitorul fondului va fi luata de actionari in perioada urmatoare. Vom incerca sa ne crestem cota de piata, chiar si printr-o fuziune cu alt fond. Nici vanzarea fondului nu este exclusa, vom vedea ce decizie vom lua", a declarat Dandea. Cartel Alfa detine o participatie de 3% la AG2R Fond de Pensii, restul de 97% apartinand francezilor de la AG2R Prevoyance

Dupa loterie, fondul AG2R avea doar 1.127 de participanti. Pana acum, cinci fonduri de pensii si-au anuntat deja in piata intentia de vanzare a portofoliului de clienti: Omniasig (locul 10), OTP (12), Prima Pensie (13), Zepter (16) si Marfin (18). (Ziarul Financiar)

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos