Ofertele pentru Asiban se depun astazi

Ofertele pentru Asiban se depun astazi

 Astazi vor fi depuse ofertele angajante pentru preluarea Asiban, una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata locala, printre jucatorii interesati de asigurator numarandu-se AXA, Groupama, Fondiaria, Generali, Eureko, Aegon si Uniqa. Asiban a fost scoasa la vanzare anul trecut de cei patru actionari: BCR, BRD-SocGen, Banca Transilvania si CEC, care detin

 Astazi vor fi depuse ofertele angajante pentru preluarea Asiban, una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata locala, printre jucatorii interesati de asigurator numarandu-se AXA, Groupama, Fondiaria, Generali, Eureko, Aegon si Uniqa.

Asiban a fost scoasa la vanzare anul trecut de cei patru actionari: BCR, BRD-SocGen, Banca Transilvania si CEC, care detin cate o participatie de 25%. In procesul de vanzare, bancile sunt consiliate de banca europeana de investitii Rothschild si de casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.

Asiban este al treilea jucator din piata asigurarilor, cu prime brute subscrise de 185,8 milioane de euro in 2007, in crestere cu 50% fata de anul anterior. Din asigurari generale, compania a inregistrat afaceri de 152,4 milioane de euro, iar primele din asigurari de viata au fost de 33,4 milioane de euro. (Ziarul Financiar)

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos